Zomer Bochtencursus 2020

Bochtencursus september 2020

Vanaf 12 september zal er ijs liggen in onze ijshockeyhal. Iedere zomer organiseren we hier een bochtencursus in aanloop naar de winter. Door de kleine rondjes die je in de IJshockeyhal maakt, rijd je veel bochten en kan je jouw bochtentechniek verbeteren. Daarnaast wen je alvast weer aan het ijs voordat de 400 meterbaan op 1 oktober open gaat.

De cursus wordt gegeven op noren en in de ijshal kan er geschaatst worden met dezelfde schaatsen als in de winter. De cursus vindt plaats op 3 maandagavonden in september, vanaf 14 september.

Wanneer:

Maandagavond 19:55 – 20:55, op de volgende data:

14 september 2020

21 september 2020

28 september 2020

Voor wie:

De bochtencursus is er voor de schaatsers vanaf niveau 3 die bezig zijn de bocht onder de knie te krijgen of juist nog meer uit hun bochtentechniek willen halen.

Kosten:

3 lessen inclusief entree: €45,-. Voor de cursus geldt een maximaal aantal deelnemers van 25 schaatsers.

Inschrijven Bochtencursus september

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Gegevens cursus

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>