Exposuremogelijkheden
IJsbaan

WIL JE ZICHTBAAR ZIJN BIJ CIRCA 300.000 MENSEN UIT REGIO DEN HAAG? KIES ER DAN VOOR OM TE ADVERTEREN BIJ DE IJSBAAN VAN DE UITHOF!  MET EEN GROTE BANNER LANGS DE 400-METERBAAN OF EEN BEWEGENDE ADVERTENTIE MET EEN STICKER OP DE IJSMACHINE. 

 

 

Doelgroepen de 400-meterbaan

De 400-meterbaan is gedurende het jaar niet alleen een ijsbaan. Van oktober tot april is de 400-meterbaan en funrink dé plek om te schaatsen in regio Den Haag. Vanaf april openen we het ijskartseizoen waarbij er voor 10 weken lang over het ijs gedrift wordt. In juni opent het Sport en Spel voor kinderen tot 12 jaar.

  • Schaatsbaan: gezinnen, kinderfeestjes, fanatieke schaatsers, leerlingen en cursisten van De Schaatsschool, basisscholen en middelbare scholen, werknemers van bedrijven uit diverse sectoren.
  • IJskarten: vanaf 14 jaar, fanatieke racers, werknemers van bedrijven uit diverse sectoren, recreatief bezoek (populairder bij mannen dan vrouwen).
  • Sport en Spelpaleis: voor kinderen tot 12 jaar, begeleiders (ouders) mogen ook de baan op, kinderfeestjes, basisscholen, BSO.

 

 

Exposuremogelijkheden ijsbaan | De Uithof

Mogelijkheden exposure ijsbaan

  • Helmen van De Schaatsschool.
  • Groot doek langs de baan.
  • Doek op de binnenboarding van de ijsbaan.
  • Sticker op de IJsmachine. De ijsmachines rijden ook op de ijshockeybaan, onder andere tijdens de ijshockeywedstrijden waarbij ook publiek aanwezig is.

 

 

Meer informatie

Wil jij meer weten over de mogelijkheden en ben je benieuwd of het past in je budget? Vraag dan vrijblijvend de informatiesheet over de exposuremogelijkheden van de schaatsbaan aan via onderstaand formulier. We sturen je de informatie dan zo snel mogelijk toe.

Aanvragen informatiesheet Exposuremogelijkheden 400-meterbaan

 

 

 

 

Horeca vanaf 15 oktober gesloten

Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober 2020 zijn wij genoodzaakt onze horeca vanaf 15 oktober 2020 te sluiten. Welke gevolgen de aangescherpte maatregelen voor onze activiteiten hebben, zijn wij nog nauwkeurig aan het onderzoeken. Wij hopen dat we onze activiteiten op een veilige manier kunnen voortzetten. Via onze website en social kanalen houden we jullie op de hoogte!

Bekijk hier de actuele maatregelen.