Prestatietraining

Volg een Prestatietraining bij Schaatsschool De Uithof!

Gedurende tien of twintig lessen leer je diverse facetten van het schaatsen. De prestatiecursus is een cursus waarbij techniek/interval en duurtrainingen worden gecombineerd. Op deze manier werk je aan de sportspecifieke conditie. Tijdens de cursus rij je rondes en krijg je individuele aanwijzingen. Het doel van de cursus is dat je meerdere rondes achter elkaar kunt rijden. Schaatsschool De Uithof geeft les aan schaatsers op noren. Heb je geen noren, maar wil je wel deelnemen aan één van onze lessen? Schaatsen kun je huren of kopen bij Oomssport.

 

Anderhalf uur trainen (i.p.v. 50 minuten)

Prestatiecursus Schaatsen | De Uithof

Op donderdagavond is er speciale groep die i.p.v. 50 minuten 1,5 uur traint. In de 1,5 uur durende training is er meer ruimte voor een uitgebreide warming-up naast het ijs en daarna 70 minuten training op het ijs. Tijdens de training doen we meer oefeningen om jouw snelheid, conditie en techniek te verbeteren. We sluiten de training af met enkele rustige oefeningen. De trainingen van 1,5 uur worden alleen gegeven op donderdagavond, van 21:00 – 22:40 uur. Na de warming-up heb je tien minuten om je schaatsen aan te trekken.

 

Lesmomenten

50 minuten les

10:30 – 11:20 20:05 – 20:55
Dinsdag
Donderdag

 

Anderhalf uur les

21:00 – 22:40
Donderdag

 

Prijzen en startdata

Oktober 2020
10 lessen van 50 minuten voor €155,- (t/m okt 2020)
10 lessen van anderhalf uur voor €165,- (t/m okt 2020)
20 lessen van 50 minuten voor €285- (t/m maart 2021)
20 lessen van anderhalf uur voor €310,- (t/m maart 2021)

 

Blijf in beweging, ook ten tijde van Corona!

Beste Uithof sporters,

Hadden wij een vooruitziende blik, toen wij onze Burgemeester Jan van Zaanen op 18 september een mailbericht stuurde? Je zou het haast wel denken. Kort en goed hebben wij steeds gezegd dat wij met z’n allen het sporten op De Uithof mogelijk moeten maken en houden. Dat lukt met alle genomen maatregelen prima als wij ons allemaal aan de regels houden! Na de persconferentie van 28-9-2020, gaat de gemeente Den Haag werken aan de vormgeving van de noodverordening. Dat zal ongeveer een week in beslag nemen. Daarna zullen wij met de gemeente in overleg treden hoe en wat er meer of minder mag of moet. Na het overleg van vandaag met de gemeente, is de verwachting dat al onze genomen maatregelen zullen blijven gelden en dat het sporten op zich onze te reserveren aantallen toelaat. Publiek zal niet toegestaan worden. Na drie weken gaat er weer nader gekeken worden naar de volgende afspraken.

Wij wensen u een gezond en sportief sportseizoen toe!

Klik op afbeelding om het mailbericht aan onze Burgemeester Jan van Zaanen te lezen;