Stichting
Schaatsbelangen

WIL JE IJSHOCKEYEN, KUNSTRIJDEN, LANGEBAANSCHAATSEN OF SHORTTRACKEN, MAAR ONTBREKEN FINANCIËLE MIDDELEN? STICHTING UITHOF SCHAATSBELANGEN STAAT VOOR KANSGELIJKHEID EN ONDERSTEUNT SCHAATSERS EN SCHOOLSCHAATSERS. 

Sport en beweging is voor iedereen! Het is niet alleen gezond, maar draagt ook bij aan het welzijn van mensen. Jaarlijks zijn vele duizenden mensen in De Uithof bezig hun sport: schaatsen, ijshockey, skiën, snowboarden, klimmen, karten. Toch blijkt keer op keer dat lekker sporten niet altijd vanzelfsprekend is. Niet iedereen kan meedoen, om welke reden dan ook. De Stichting Uithof Schaatsbelangen maakt zich hard voor deze mensen, jong en oud, zodat ook zij het plezier van samen sporten en bewegen ervaren. Sport is zoveel leuker als iedereen kan meedoen!

 

Meer informatie?

Stichting Schaatsbelangen maakt schaatsen mogelijk voor iedereen. Bel voor meer informatie naar De Uithof via 070 309 9649 of stuur een e-mail naar Jerrie Suijker via jsuijker@deuithof.nl.

 

 

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>