Schaatsschool De Uithof
Toertocht Schaatscursus

Mooie tochten maken

Wil jij je conditie verbeteren of jezelf klaarstomen voor een toertocht? Dat kan met onze Toertocht Schaatscursus. Elke zaterdag trainen we vijf kwartier lang om je energie zo goed mogelijk te verdelen en je uithoudingsvermogen te testen. De toertocht is voor gevorderde schaatsers vanaf niveau 4. Kijk bij de niveauwijzer voor meer informatie.

Deze cursus start op 3 oktober en gaat het hele seizoen elke zaterdag van 15:45 tot 17:00 uur door. Alleen als er wedstrijden zijn, gaat de Toertocht Schaatscursus niet door. Dit geven wij op tijd aan.

Wanneer je een training mist, kun je met het toegangskaartje van die training wel nog doordeweeks vrij schaatsen tijdens onze reguliere openingstijden. Klik voor de actuele openingstijden hier.

Een abonnement kost € 160,- incl. toegang. Er worden in totaal 23 trainingen gegeven, je ontvangt dus een toegangspas met 23 entreebewijzen.

Wil jij nog instromen in deze cursus, neem dan contact op via het onderstaande formulier!

Inschrijven Toertochttraining

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Gegevens cursus

Blijf in beweging, ook ten tijde van Corona!

Beste Uithof sporters,

Hadden wij een vooruitziende blik, toen wij onze Burgemeester Jan van Zaanen op 18 september een mailbericht stuurde? Je zou het haast wel denken. Kort en goed hebben wij steeds gezegd dat wij met z’n allen het sporten op De Uithof mogelijk moeten maken en houden. Dat lukt met alle genomen maatregelen prima als wij ons allemaal aan de regels houden! Na de persconferentie van 28-9-2020, gaat de gemeente Den Haag werken aan de vormgeving van de noodverordening. Dat zal ongeveer een week in beslag nemen. Daarna zullen wij met de gemeente in overleg treden hoe en wat er meer of minder mag of moet. Na het overleg van vandaag met de gemeente, is de verwachting dat al onze genomen maatregelen zullen blijven gelden en dat het sporten op zich onze te reserveren aantallen toelaat. Publiek zal niet toegestaan worden. Na drie weken gaat er weer nader gekeken worden naar de volgende afspraken.

Wij wensen u een gezond en sportief sportseizoen toe!

Klik op afbeelding om het mailbericht aan onze Burgemeester Jan van Zaanen te lezen;