Het hele jaar schaatsen
bij De Uithof!

DE UITHOF HEEFT HET HELE JAAR DOOR IJS! WANNEER DE 400-METERBAAN EN FUNRINK SLUITEN, GAAT VAN APRIL T/M SEPTEMBER DE IJSHOCKEYBAAN OPEN VOOR VERHUUR OF OM VRIJ TE SCHAATSEN. T.Z.T. WORDEN DE TIJDEN VAN HET ZOMERIJS HIER BEKEND GEMAAKT.

 

Huren van ijsbaan

Wil jij voor jouw vereniging of een andere groep mensen het ijs van de ijshockeyhal huren? Vraag dan meer informatie aan bij ons team.

IJs huren

 

 

 

Zomerijs gesloten

Van 5 oktober t/m 27 maart kun je schaatsen op onze 400-meter schaatsbaan en funrink. Wanneer deze banen sluiten, kun je vanaf 1 april t/m september weer schaatsen op ons zomerijs.

Informatie 400-meterbaan/ funrink >>

 

 

 

Cursussen

Ook in de zomer bieden we schaatscursussen aan. Begin 2020 zullen we de zomercursussen plaatsen op de website. Wil je nu een cursus volgen? Bekijk dan de cursussen die de Schaatsschool geeft in de winter.
Bekijk de cursussen >>

 

 

 

Curling Clinic | De UithofGroepen

Het is ook mogelijk om jaarrond clinics als curling, ijshockey clinic en ice games te volgen. Al onze activiteiten zijn ook te boeken voor scholen. Neem contact op met onze salesafdeling voor meer informatie via sales@deuithof.nl of bel 070 309 96 49.

Bekijk alle activiteiten >>

 

Diverse activiteiten binnen De Uithof zijn weer geopend!

Benieuwd of jouw favoriete activiteit alweer toegankelijk is?
Bekijk dan de openingsdata via onze website!

Meer informatie over de seizoensopening >>