Schoolskiën/snowboarden

SCHOOLSKIËN/SNOWBOARDEN BIJ DE UITHOF IS EEN LEUKE MANIER OM IN AANRAKING TE KOMEN MET DE WINTERSPORTEN! SAMEN MET EEN GECERTIFICEERDE INSTRUCTEUR KUNNEN DE LEERLINGEN ERVAREN HOE HET MET HUN SKI-/SNOWBOARDTALENT GESTELD IS. 

 

 

Alles voor leerlingen | De UithofBELEEF VEEL SNEEUWPRET IN DE UITHOF

Scholieren kunnen bij ons hun vaardigheden in het skiën en snowboarden oefenen en verbeteren. Biedt jouw school gymlessen aan op andere locaties, zoals op tennis- en golfbanen? Kies dan een keer iets unieks en kom naar de sneeuwbaan in De Uithof. Onze instructeurs van Skischool De Uithof verzorgen leuke en leerzame lessen.

Reserveren/meer informatie

 

 

EEN MIDDAGJE SKIËN/SNOWBOARDEN VOOR DE BUITENSCHOOLSE OPVANG (BSO)

Ben je werkzaam bij een BSO en voor de leerlingen op zoek naar een leuke buitenschoolse activiteit? Ook voor de buitenschoolse opvang in de omgeving van Den Haag hebben wij speciale gereduceerde prijzen, zodat alle kinderen in Den Haag kennis kunnen maken met deze bijzonder leuke sport. Materiaal is bij de sneeuwbaan voor scholen inbegrepen.

Reserveren / meer informatie

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>