Reserveer alvast jouw kaarten!

25 augustus 2020

Reserveer alvast jouw Uithof activiteit!

Op 1 september openen wij onze deuren weer! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Corona maatregelen

Een bezoek aan De Uithof zal komende tijd iets anders zijn dan jullie gewend zijn, maar niet minder leuk en avontuurlijk! Alle activiteiten zijn aangepast aan de huidige corona standaarden. Wij vragen jullie om rekening te houden met de corona maatregelen die gelden per activiteit. Zo houden we het voor iedereen veilig! Lees meer over onze corona maatregelen via deze pagina.
Lees coronamaatregelen

Opening sneeuwbaan 

In de tijd dat wij gesloten zijn is er door het sneeuwbaanteam een nieuwe laag sneeuw aangebracht. Kun jij niet wachten om de verse sneeuw uit te testen? Reserveer dan nu alvast jouw plekje op onze sneeuwbaan! Vanwege de beperkte capaciteit op de baan werken we met tijdsloten om onze bezoekers zoveel mogelijk te spreiden. Zo houden we het veilig voor iedereen en kan iedereen gepaste afstand houden.
Bestel jouw sneeuwbaantickets

 

Reservering ski- en snowboardlessen!

Ook is het weer mogelijk om lessen te reserveren bij Skischool De Uithof. Wil jij jezelf of de kinderen alvast voorbereiden op het komende wintersportseizoen? Bekijk dan ons lesaanbod en reserveer nu alvast een les naar keuze! Onze medewerkers adviseren je graag bij het kiezen van de juiste les.
Bekijk het lesaanbod van de Skischool

Voor bedrijven | De UithofE-kart & games op 2 september

Kijk jij er ook zo naar uit om weer te kunnen scheuren op onze kartbaan? Vanaf nu kun je online jouw heat(s) alvast reserveren. Ook de vernieuwde lasergame is vanaf 2 september weer geopend. Er zijn special effects toegevoegd en we gaan gebruik maken van de nieuwste versie pakken en spelopties. Kortom de game wordt sensationeler dan ooit! De missie(s) kunnen vanaf nu online worden gereserveerd. Uiteraard zijn de activiteiten aangepast aan de corona standaarden zodat ze veilig kunnen worden uitgevoerd. Sumo is toegankelijk vanaf 4 personen alleen voor kinderen t/m 17 jaar. Wil jij reserveren voor Sumo? Dan kan dit telefonisch via 070 – 359 94 43 of per mail via info@deuithof.nl.
Bestel jouw e-kart & games tickets

Opening schaatsbaan op 1 oktober

De 400-meterbaan zal zoals gebruikelijk weer openen aan het begin van het schaatsseizoen. Vanaf 1 oktober kunnen jullie de ijzers weer onder binden en je rondes rijden op ons nieuwe ijs. Ook op de schaatsbaan zullen we werken met tijdsblokken die vanaf 7 september te reserveren zijn via onze website. Door de beperkte bezoekerscapaciteit is er voldoende ruimte om op veilige afstand van elkaar te schaatsen.

Binnen ijsbaan

De overdekte ijsbaan opent op 12 september. Deze baan is beschikbaar voor verenigingen en verhuur. Wil jij de baan graag afhuren vanaf september? Mail dan naar schaatsbaan manager Jerrie Suijker via: jsuijker@deuithof.nl.

Schaatsschool

Vanaf nu is het mogelijk om alvast lessen te reserveren bij Schaatsschool De Uithof! De lessen van het nieuwe seizoen staan al beschikbaar op onze website. Wil jij alvast iets leuks om naar uit te kijken voor het nieuwe seizoen? Reserveer dan nu alvast jouw les naar keuze en steun onze schaatsschool in deze moeilijk tijd! Uiteraard houden onze ervaren docenten rekening met de corona maatregelen zoals geadviseerd door de KNSB.
Bekijk het lesaanbod van de Schaatsschool

Horeca

Wil jij jouw activiteit combineren met een hapje of drankje? Reserveer dan vooraf jouw plek in de horeca! Wegens corona is vooraf reserveren verplicht. Reserveren is mogelijk via info@deuithof.nl of telefonisch via 070 359 94 43. Bij een reservering zijn wij verplicht om jouw contactgegevens te noteren.