Happy Kids sneeuw

Voor de leukste vakantie

In bijna elke schoolvakantie worden Happy Kids weken bij De Uithof georganiseerd. Spelenderwijs leren de kinderen skiën of snowboarden of verbeteren zij hun niveau. De laatste dag sluiten we feestelijk af met een diploma-uitreiking (met medaille!), kleurplaat kleuren en gezellig iets eten met z’n allen. Gegarandeerd zullen de kinderen zich niet vervelen tijdens de vakantie!

Bekijk hieronder de verschillende Happy Kids programma’s en boek direct de leukste weken in de sneeuw:

Een leuke week vol met ski- of snowboardles en plezier. De Happy Kids Herfst is al te boeken vanaf €95,- excl. materiaal!
Happy Kids Herfst

Een uitdagend programma in de eerste week van de kerstvakantie vol met ski- of snowboardles en plezier. De Happy Kids Kerst is al te boeken vanaf €95,- excl. materiaal!
Happy Kids Kerst

Een leuk programma met ski- of snowboardles in de tweede week van de kerstvakantie. De Happy Kids Nieuwjaar is al te boeken vanaf €95,- excl. materiaal!

Happy Kids Nieuwjaar

Een gezellig weekprogramma in de voorjaarsvakantie waarin de kinderen leren skiën of snowboarden of hun niveau verbeteren. De Happy Kids Voorjaar is te boeken vanaf €95,- excl. materiaal!

Happy Kids Voorjaar

Heb je nog geen plannen voor de vakantie? Of nog geen oppas voor de kids? Het Happy Kids programma is een leuke activiteit voor in de vakantie. Bekijk hieronder de video voor een impressie. 

Diverse activiteiten binnen De Uithof zijn weer geopend!

Benieuwd of jouw favoriete activiteit alweer toegankelijk is?
Bekijk dan de openingsdata via onze website!

Meer informatie over de seizoensopening >>