Gezelligste sneeuwbaan
van Nederland!

Openingstijden

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof tijdelijk te sluiten om zo de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. De sneeuwbaan zal openen op dinsdag 1 september. In het nieuwe seizoen verwelkomen wij jullie graag om onze verse sneeuw te testen! Bezoek deze pagina voor meer informatie over de seizoensopening.

Indoor skiën en snowboarden

Indoor skipiste

Op een steenworp afstand van het strand van Kijkduin ligt het hele jaar echte sneeuw op een piste van 211 meter. Doordat we maar liefst vier skiliften hebben, heb je bij ons nauwelijks wachtrijen. Twee sleepliften brengen je naar de top van de piste en twee bandliften zijn speciaal geschikt voor kids en beginners.

Om onze sneeuw van uitmuntende kwaliteit te houden, is de temperatuur op onze sneeuwbaan ongeveer -8 graden Celsius. Net zoals in de wintersportgebieden prepareren wij onze sneeuw zeer regelmatig. Onze bezoekers ervaren onze sneeuw als zeer goed.

Tickets en tarieven

 

 

Skilessen en cursussen

Wil je leren skiën of snowboarden als de beste? Dat kan bij onze gerenommeerde skischool. Het team van enthousiaste leraren staat 7 dagen per week klaar om je moeiteloos van de piste te laten gaan.
Bekijk lessen en cursussen

 

 

 

Praktische informatie

  • In de uitgifte zijn lockers aanwezig. Kosten zijn € 1,00. Gepast te betalen.
  • Stokken kun je gratis bij ons lenen. Je vindt ze op de sneeuwbaan.
  • Handschoenen zijn verplicht.
  • Wij adviseren om warme kleding te dragen, het is immers -8 graden Celsius op de piste. Korte broeken zijn niet toegestaan.
  • Wij adviseren om een helm te dragen, je kunt deze huren voor €1,50. Al onze leraren dragen ook een helm. Tot en met 16 jaar is een helm verplicht.

Diverse activiteiten binnen De Uithof zijn weer geopend!

Benieuwd of jouw favoriete activiteit alweer toegankelijk is?
Bekijk dan de openingsdata via onze website!

Meer informatie over de seizoensopening >>