Skischool
De Uithof

ZIN OM DE PISTE AF TE GAAN, MAAR NOG NOOIT OP SKI’S OF OP EEN SNOWBOARD GESTAAN? OF WIL JE JE TECHNIEK VERBETEREN OP EEN INDOOR SNEEUWBAAN? SKISCHOOL DE UITHOF BIEDT VERSCHILLENDE LESSEN, CURSUSSEN EN CLINICS AAN! EEN PROFESSIONEEL TEAM VAN GEDIPLOMEERDE SKI- EN SNOWBOARDLERAREN STAAT KLAAR OM ZOWEL DE BEGINNENDE ALS DE GEVORDERDE WINTERSPORTER TE BEGELEIDEN.

Cursussen & lessen 

Er is veel aanbod bij Skischool De Uithof. We hebben voor elke cursus en les die we aanbieden een eigen webpagina zodat je kunt lezen wat het inhoudt. Kom je er niet helemaal uit welke cursus of les het best bij jou past? Neem dan contact op met onze Skischool via skischool@deuithof.nl. Zij zullen je vriendelijk adviseren.

Kennismakingsles
Privéles
September/oktober cursus
November/december cursus
Januari/februari cursus
Happy Kids
Spoedcursus
Freestyle les

 

Iedereen vanaf 3 jaar, op elk niveau, kan bij Skischool De Uithof terecht!

Our teachers also speak English.
Unsere Lehrer sprechen auch Deutsch.

 

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>