Snowclub

Ski- en snowboard-liefhebbers opgelet! Wil jij beter leren skiën of snowboarden? Of kan je het juist al heel goed, maar lijkt het je leuk om wekelijks te blijven oefenen? De Uithof Snowclub biedt een dynamische sportieve training voor skiërs en snowboarders. Zo blijf je ook buiten de wintersport om in vorm!

Voorbereiding op wintersport

In de Snowclub draait alles om plezier en techniek. Het is een ideale voorbereiding op je wintersport en/of op onze clubreizen met de trainers naar Wilder Kaiser. Het hele jaar door zijn er wekelijkse trainingen onder leiding van ons professionele trainersteam. Met deze ski- en snowboard-trainingen verschijn je komende wintersport in topvorm aan de piste!

Professionele trainingen

Samen met onze trainers werk je wekelijks aan je vaardigheden. Progressie en gezellig samen zijn staan voorop. Tijdens de training leer je je techniek verbeteren door tips van onze professionele trainers. Er is geregeld een video-analyse waarbij je jezelf ziet skiën/snowboarden en we samen je technieken en voortgang evalueren. Ook leer je de nodige materiaalkennis en nog veel meer. Laat die wintersportvakantie maar komen!

De Snowclub

De Snowclubtrainingen van de Uithof zijn er voor zowel volwassenen als kinderen. Tijdens de schoolvakanties heeft de Snowclub geen trainingen.

.           Snowclub volwassenen          
.           Snowclub kids