Wilder Kaiser

Wilder Kaiser

De Uithof heeft sinds een aantal jaar een samenwerkingsverband met het skigebied Wilder Kaiser.

De vakantieregio Wilder Kaiser met de dorpen Ellmau, Going, Scheffau en Söll is onderdeel van SkiWelt. Met meer dan 284 pistenkilometers is Wilder Kaiser één van grootste skigebieden van Oostenrijk. Daarnaast kent het gebied 90 kabelbanen en liften en vind je er circa 77 authentieke skihutten, waar vers Tirools eten wordt geserveerd. De Tiroler regio staat bekend om goede kinderopvang, voor kinderen vanaf 6 maanden, en leuke skileraren (waaronder ook Nederlandse skileraren). In dit skigebied in Oostenrijk kom je dan ook niets te kort.

Skigebied Wilder Kaiser Brixental bestaat uit de dorpen Ellmau, Going, Scheffau, Söll, Brixen im Tale, Westendorf, Hopfgarten, Kelchsau en Itter. De Kaisergemeenten Ellmau, Going, Scheffau en Söll zijn middels bergbanen met elkaar verbonden. Op die manier kun je gemakkelijk tussen de verschillende bergdorpen skitochten ondernemen.

Voor dit skigebied in Oostenrijk maakt het niet uit of je een beginnende of meer ervaren skiër bent. Zo zijn er tussen Going en Ellmau verschillende oefenliften voor de beginnende skiër. In totaal telt dit skigebied in Oostenrijk 13 skischolen. Ben je een ervaren snowboarder en wel toe aan wat uitdaging? Bezoek dan eens een van de funparks zoals het Ellmauer Kaiserpark, de Wintergarten in Hochsoll of Boarders Playground in Westendorf. En wist je dat de langste nachtskipiste van Oostenrijk in Söll ligt? Gegarandeerd pret tot laat in de avond!

Wilder Kaiser skiën   Wilder Kaiser Hut

Samenwerking

Vanuit de samenwerking met de vakantieregio Wilder Kaiser, onderdeel van Skiwelt, met de dorpen Ellmau, Going, Scheffau en Söll, organiseren we een aantal superleuke activiteiten. Zo krijg je 10% korting op een ski- of snowboardcursus bij Skischool De Uithof als je een reis boekt naar Wilder Kaiser (niet geldig op Happy Kids aanbiedingen). Ook ontvang je bij elke cursus en bij Happy Kids weken een tegoedbon van 30 euro, te verzilveren tijdens je vakantie in Wilder Kaiser. En onze skileraren trainen regelmatig aan hun eigen vaardigheden en lesgeefvaardigheden in Wilder Kaiser.

Wil je meer weten over dit skigebied? Vraag dan gerust aan onze leraren hun ervaringen met dit gebied! Kijk ook zeker eens op www.wilderkaiser.info.

Wilder Kaiser    Wilder Kaiser skiën met familie

Webcams Wilder Kaiser

Bekijk hier live de actuele beelden van de dorpen en skipistes in deze regio.

Wilder Kaiser programma’s bij De Uithof

Wilder Kaisercursus.
Wilder Kaiserarrangement