Stroomstoring De Uithof: diverse activiteiten gesloten

01 mei 2019

DEN HAAG – Op de ochtend van 1 mei heeft Sporttainment Center De Uithof te maken gehad met een stroomstoring. De stroomstoring is inmiddels verholpen, maar door de storing werkt nog niet alles binnen het pand van De Uithof naar behoren.

Status activiteiten bij De Uithof

Op 1 mei zijn de ijshockeyhal en de sneeuwbaan gesloten. Bezoekers die vandaag gereserveerd hebben voor een activiteit waar niet gebruik gemaakt van kan worden, zijn telefonisch geïnformeerd. De volgende activiteiten zijn vandaag te doen: Lasergamen, bungee soccer, sumoworstelen, de klimmuur, airsoft en de fitness van Fit for Free. Karten en ijskarten zijn vanaf 19:00u weer beschikbaar.

Informatie over de storing

Via de website en het Facebook-account (@DeUithof) worden bezoekers op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen. Vragen die door middel van de informatie op de website of Facebook niet beantwoord worden, kunnen gesteld worden via Facebook Messenger. Ook kan er telefonisch contact worden opgenomen. Voor vragen die niet over de stroomstoring gaan of niet voor vandaag van belang zijn, raden we bezoekers aan om later deze week te bellen.

UPDATE: Vanaf donderdag 2 mei kunnen we alle activiteiten weer aanbieden. Klik hier voor onze actuele openingstijden.