De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Afbeelding

Een sportief dagje uit in De Uithof

Op zoek naar het perfecte uitje voor het gezin? Dan is De Uithof de plek voor jou! Van afkoelen in de sneeuw naar door de bochten heen scheuren met een kart. Met een ruime variatie aan activiteiten is er voor iedere leeftijd wat. Benieuwd wat er allemaal te beleven valt?

Activiteiten

Skiën of snowboarden

Duik de sneeuw in op onze sneeuwbaan! Of je nou een beginnende of gevorderde wintersporter bent, iedereen kan bij ons terecht! Nog geen ervaring? Ook kun je bij De Uithof onder begeleiding van onze gediplomeerde leraren een les of cursus volgen.

Afbeelding

Karten

Scheur door de bochten op onze kartbaan! Onze spectaculaire kartbaan is voorzien van een parcours met een brug, heuvel, kombocht en twee hairpins, is uitdagend voor iedereen! Van beginnend tot professionele e-karter, iedereen kan voor deze activiteit bij ons terecht. Kinderen mogen vanaf 8 jaar en 1,35 m. karten in kinderkarts. Vanaf 13 jaar en een lengte van minimaal 1,60 m. mag je in een volwassen kart stappen. Weet jij de snelste rondetijd te rijden?

Afbeelding

Lasergame

Lasergamen is leuk voor jong en oud! Je kunt in teams tegen elkaar of ieder voor zich. De sensationele lasergame-arena van de Uithof is ruim 800m2. Een topactiviteit voor familiedagen, bedrijfsuitjes of kinderfeestjes!

Afbeelding

Schaatsen

Een ijskoud dagje op de schaatsbaan? De Uithof is de perfecte plek om een dagje te gaan schaatsen! De historische schaatsbaan van De Uithof bestaat 50 jaar. Op onze ijsbaan reden kampioenen als Ben van den Burg, Bart Veldkamp, Jac Orie en Kjeld Nuis hun rondjes. Schaatsbaan De Uithof is de perfecte plek voor een middagje schaatsen, maar ook voor het volgen van een cursus of een bedrijfsuitje. Wat ga jij doen op de ijsbaan?