De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Afbeelding

De Uithof behoudt zesde plek in landelijke top 50 dagattracties

Sporttainment Center De Uithof in Den Haag heeft vorig jaar 1.522.800 bezoekers over de vloer gehad. Hiermee behoudt De Uithof zijn plek nummer 6 in de lijst meest bezochte dagattracties in Nederland.

Uit het onderzoeksrapport dat Respons in april 2019 publiceerde, blijkt dat De Uithof de 6e meest bezochte dagattractie is van Nederland. Het grote sportcentrum eindigde met 1.522.800 bezoekers in 2018 onder De Efteling, Lovers Canal Cruises, Rijksmuseum Amsterdam, Zaanse Schaans en het Van Gogh Museum. In 2017 stond De Uithof ook op de 6e plek in deze lijst.

Diversiteit aan (sport)activiteiten

De Uithof heeft veel bezoekers over de vloer dankzij zijn diversiteit aan sporten. Waar De Uithof in 1973 alleen bestond uit een 400-meter schaatsbaan is het uitgebreid tot een Sporttainment Center met o.a. een sneeuwbaan, kartbaan, lasergame-arena en een klimmuur. De Uithof is niet alleen populair onder bewoners van Den Haag en omstreken, maar ook voor gezinnen, bedrijven en scholen die binnen of buiten de randstad wonen.

Over De Uithof
De Uithof in Den Haag, gestart in 1973 met een 400-meter schaatsbaan, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste Sporttainment Center van Europa. In het sportcentrum kunnen bezoekers maar liefst 4000m2 aan sport- en spelactiviteiten beoefenen. Het brede aanbod activiteiten is afgestemd op vele doelgroepen en biedt sport en spel voor iedereen vanaf 4 jaar oud. De Uithof speelt daarmee een belangrijke rol in de sport- en spelbeleving van bewoners in de randstad en daarbuiten.