De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Uithof entree

Diverse Uithof activiteiten gesloten, alleen de schaatsbaan blijft open

Vanwege de lockdown die in Nederland geldt, zijn diverse Uithof activiteiten nog steeds gesloten. Alleen de 400-meter schaatsbaan en de funrink blijven open voor bezoekers.

Laatste update 12 januari 2021

Losse ticket

De reserveringen van de schaatsbaan blijven staan, want de schaatsbaan is nog steeds open tot 28 maart. Helaas blijven de sneeuwbaan, kartbaan en lasergame arena dicht. Met iedereen die hier al een ticket voor had gekocht of die zijn/haar ticket had omgeboekt, wordt persoonlijk contact opgenomen. De tickets blijven uiteraard wel geldig. Zodra duidelijk is wanneer alle activiteiten weer open mogen, gaan we alle tickets omboeken.

Cursussen

Door de verlengde lockdown kunnen de lessen/cursussen helaas niet doorgaan. Iedereen die een cursus of les geboekt heeft bij de Schaatsschool of de Skischool ontvangt een persoonlijk bericht. Zodra de lessen weer door kunnen gaan, hopen wij jullie weer bij ons op de sneeuw- of ijsbaan te zien.

Dit geldt niet voor de kindercursussen. Lessen voor kinderen op de ijsbaan (zoals Happy Kids) gaan wel door. Lessen op de sneeuwbaan kunnen helaas niet doorgaan, omdat onze sneeuwbaan gesloten is.

Groepsreserveringen

Heb je een (zakelijke) groepsreservering of kinderfeestje bij ons staan? Dan nemen wij contact met je op om een passende oplossing te vinden. Bedrijfsfeesten zijn op dit moment helaas niet mogelijk. Kinderfeestjes op de schaatsbaan nog wel. Graag bekijken wij per reservering de mogelijkheden. Nog geen reservering staan, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden voor kinderen? Neem dan contact met ons op via sales@deuithof.nl.

Corona maatregelen

Onze schaatsbaan blijft geopend. Echter is het wel belangrijk dat alle bezoekers zich aan onze regels houden. Zo is het niet toegestaan om in treintjes te schaatsen en mogen we geen publiek toelaten rond de baan. Daarnaast zijn de kleedkamers en horeca nog steeds gesloten. Houd hier rekening mee als je een bezoek aan De Uithof brengt.