Update 4 november 2020

04 november 2020

De Uithof blijft open!

Wil jij fit blijven in deze tijd? Individueel sporten blijft mogelijk in De Uithof! De schaatsbaan, de sneeuwbaan en de kartbaan zijn ondanks de nieuwe maatregelen nog steeds open. Reserveren kan alleen online en voor maximaal 2 personen. Helaas is het voor volwassenen tijdelijk niet mogelijk om bij ons te lasergamen. Kinderen t/m 17 jaar vormen hierop een uitzondering! Voor kinderen blijft het wel mogelijk om alle activiteiten uit te voeren in een grotere groep dan 2 personen. Wij verwelkomen onze bezoekers graag op aangepaste wijze voor een sportief verzetje!

Lessen/cursussen

De lessen/cursussen op de sneeuwbaan gaan door op aangepaste wijze. Volwassenen kunnen trainen in groepen van maximaal 2 personen op 1.5 meter afstand van elkaar. Voor de kinderlessen geldt deze beperking niet, kinderen tot 18 mogen nog steeds sporten in teamverband. Ook de kinderlessen op de schaatsbaan gaan door. De overige lessen voor volwassenen moeten wij voor de komende twee weken helaas annuleren. Wij hopen hierna de lessen weer te mogen hervatten. Alle cursisten van De Skischool en De Schaatsschool ontvangen van ons een bericht met de laatste informatie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Skischool De Uithof
skischool@deuithof.nl
070 – 359 90 02

Schaatsschool De Uithof
Schaatsschool@deuithof.nl
070- 404 44 59

Kinderfeestjes

Heb jij een kinderfeestje gepland staan? Of wil jij jouw kind verrassen met een sportief kinderfeestje? Dat kan nog steeds! Groepsreserveringen voor kinderen t/m 12 jaar zijn toegestaan. Neem contact op met sales@deuithof.nl voor meer informatie.

Horeca

Onze horeca was vanaf donderdag 15 oktober al gesloten en zal komende tijd gesloten blijven. Het is helaas dus niet mogelijk om tijdens jouw bezoek aan De Uithof iets te eten of te drinken. Houd hier rekening mee als je een bezoek plant.

We hebben per activiteit de maatregelen nogmaals op een rijtje gezet. Lees dit goed door voordat je een bezoek aan De Uithof plant.

Schaatsbaan  Sneeuwbaan E-Kart & Lasergame

Bekijk hier het overzicht van alle maatregelen die binnen De Uithof gelden. Houd rekening met elkaar!

 

Graag tot ziens bij De Uithof!