Veel gestelde vragen sneeuwbaan

HEB JE EEN VRAAG MET BETREKKING TOT DE SNEEUWBAAN? WIE WEET STAAT JOUW VRAAG HIERONDER! ZO NIET, DAN KUN JE ALTIJD EEN MAILTJE STUREN NAAR SKISCHOOL@DEUITHOF.NL.

Wanneer mag de sneeuwbaan weer open?

Helaas is dit vooralsnog onbekend. Dit is afhankelijk van de versoepeling van de maatregelen van het RIVM. Zodra er meer bekend is over de opening van de sneeuwbaan dan communiceren wij dit via onze website en social media kanalen

Ik heb een actievoucher, wordt deze verlengd?

Ja, de actievouchers worden verlengd zodra de sneeuwbaan weer open mag. Je wordt hierover informeert door de desbetreffende actiepartij. Zij zullen je informeren over de geldigheid van jouw ticket.

Moet ik verplicht reserveren voordat ik kom skiën/snowboarden?

Ja, het is verplicht om vooraf een tijdsblok te reserveren. Dit geldt zowel voor losse tickets als voor abonnementhouders.

Gaan de lessen nog door?

Op dit moment wordt er geen les gegeven, wel kun je je via deuithof.nl/skischool alvast inschrijven voor de toekomstige lessen. Heb je een les gepland staan en kan deze niet doorgaan? Dan neemt de skischool contact met je op.

Zijn de kleedruimtes geopend?

Onze kleedruimtes zijn tijdelijk gesloten. Wij willen je daarom vragen om je vooraf om te kleden, zodat je in de uitgifte alleen je ski- of snowboardschoenen aan hoeft te doen.

Kan ik een locker gebruiken?

Lockers zijn beperkt beschikbaar in de uitgifteruimte.

Kan ik nog materiaal en kleding huren?

Dat is zeker mogelijk! Wij zorgen ervoor dat ons materiaal extra goed gedesinfecteerd wordt.

Kan ik als bezoeker de sneeuwbaan bekijken?

Nee, dit is momenteel helaas niet mogelijk.

Kan ik mijn kind naar de sneeuwbaan brengen?

Ja, er mag één ouder mee om het kind te begeleiden.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden als ik niet kan komen vanwege corona gerelateerde klachten?

Als je niet kan komen skiën/snowboarden, wordt je les of ticket doorgeboekt naar een later moment. Dit geldt alleen wanneer dit minimaal 24 uur wordt gemeld

Ben ik verplicht om een helm te dragen?

Tot en met 16 jaar is het dragen van een helm verplicht. Ook volwassenen raden we aan een helm te dragen. Onze leraren van de skischool dragen ook allen een helm.

 

Bekijk hier de veel gestelde met betrekking tot de ski-/snowboardlessen.