De Uithof is tijdelijk minder makkelijk bereikbaar door wegwerkzaamheden. Lees meer informatie over de verkeersomleidingen.

De Uithof is tijdelijk minder makkelijk bereikbaar door wegwerkzaamheden. Lees meer informatie over de verkeersomleidingen.

Voorgevel De Uithof

Informatie verkeersomleidingen Lozerlaan/Meppelweg

Heb jij binnenkort een bezoek gepland aan De Uithof? Houd dan rekening met een langere reistijd door verkeersomleidingen i.v.m. werkzaamheden in het gebied van de Lozerlaan/Meppelweg. Wij adviseren om iets eerder van huis te vertrekken zodat je zeker weet dat je op tijd bent voor jouw geplande bezoek. De werkzaamheden duren naar verwachting t/m 12 november 2021 en zijn ook van invloed op het openbaar vervoer. Tram 4 stopt t/m 25 oktober niet bij het eindpunt van De Uithof. Lees hieronder meer over hoe je De Uithof in deze periode kunt bereiken.

Hoe kun je De Uithof het beste bereiken met de auto?

Wanneer je vanaf de N211 komt volg je de borden met ‘JW’ voor de omleiding naar de Jaap Edenweg. Hierbij sla je vanaf de Lozerlaan rechtsaf naar de Hengelolaan en vervolgens links bij de Beresteinlaan en weer links naar de Meppelweg om terug op de Lozerlaan te komen. Vanaf hier kun je de Jaap Edenweg inslaan en doorrijden naar De Uithof. Vanaf Kijkduin is De Uithof via de normale route bereikbaar alleen zal er één rijbaan afgesloten zijn.

Afbeelding

Hoe kun je De Uithof het beste bereiken met het openbaar vervoer

Door de werkzaamheden rijdt tram 4 tijdelijk niet tussen halte Dierenselaan en eindpunt De Uithof. Bus 64 neemt deze route over via een omleiding. Dit betekent dat je ons t/m 24 oktober het beste kunt bereiken met bus 64. Meer informatie over deze omleiding lees je via de website van HTM.

Afbeelding