Curling Clinic

ONTDEK SAMEN MET JOUW COLLEGA’S IN DE ÉÉN UUR DURENDE CURLING CLINIC OF CURLING JULLIE TEAMSPORT IS! CURLING IS HET PERFECTE TEAMUITJE EN GEEFT GEGARANDEERD PLEZIER VOOR ALLE LEEFTIJDEN!


 

 

Impressie van een Curling Clinic!

 

 


 

Zeer populair groepsuitje

Curling is een zeer populaire sport op dit moment. Niet zo gek, curling is een super leuke teamsport en zorgt altijd voor veel hilariteit. Het is namelijk belangrijk om je evenwicht te behouden, maar dit is op het gladde ijs nog helemaal niet zo eenvoudig. Dit levert vaak spectaculaire buikschuifacties op of andere creatieve manieren om de steen maar zo dicht mogelijk in het midden van de gekleurde cirkels te krijgen. Maar de steen een tikje in de goede richting geven met de bezem mag dus niet. Al snappen wij dat de verleiding groot is…

Curling is kortom hét uitje om samen te doen met collega’s; het is laagdrempelig, je hoeft niet super sportief te zijn, het is goed als teambuilding en het is hilarisch! Zet de sporter in je aan en kom curlen!

 

 

Bedrijfsuitje Curling!

Het spel

Hoe speel je curling nu precies? Curling wordt gespeeld door twee teams van minimaal 3 spelers, waarbij het doel van het spel is om de stenen zo dicht mogelijk bij de dolly te leggen. Ieder team heeft twee vegers om de stenen dichter bij hun doel te brengen. Teamwork en communicatie zijn essentieel voor een goed resultaat! Sta dus niet verbaasd te kijken als jouw collega’s opeens een stuk fanatieker staan te schreeuwen dan je van ze gewend bent. Eyes on the prize zullen we maar zeggen.

 

 

Curlen | De UithofKosten

Een curling clinic kost € 29,50 per persoon, inclusief btw, ijsbaanhuur, materialen en instructeur(s). Curling moet worden gedaan met minimaal 6 personen met een leeftijd vanaf 14 jaar.

 

 

 

 

 


 

Slip & Slide arrangement

Wil je jullie bedrijfsuitje curling helemaal compleet maken? Kies dan voor ons Slip & Slide arrangement!

Programma

  • Ontvangst met koffie/thee en een petit fours
  • 1 uur Curling Clinic
  • Diner naar keuze

 


 

 

Reserveren bedrijfsuitje Curlen

  • Voer een getal tussen 6 en 5000 in.
  • Vermeld hieronder bij opmerkingen/vragen in ieder geval of je gebruik wilt maken van het Slip & Slide arrangement of alleen van de Curling Clinic

Tijdelijk gesloten i.v.m. Coronavirus

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof tijdelijk te sluiten om zo de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

>> Lees meer over onze corona maatregelen