Sfeervol dineren met je team

Sfeervol dineren

De Uithof biedt onderdak aan vier verschillende horecagelegenheden. Het Grand café vormt het sfeervolle middelpunt van het complex en biedt gedurende de openingstijden voor ieder wat wils. Van steengrillen na een middag vol actie tot een van onze vele buffetten na de spannende teambuilding.

In het Kart café kom je terecht in de wereld van karten & gamen. De sfeer van de locatie is afgestemd op de spanning en sensatie van de activiteiten. Je kunt hier na alle inspanning even bijkomen onder het genot van een verkoeld drankje en de energie aanvullen met een bittergarnituur.

Het Ski café biedt een gezellige sfeer om tussen de wintersportactiviteiten door van een versnapering te genieten. Met een fantastisch uitzicht op zowel de sneeuw- als de 400 meterbaan zit je op de eerste rang van alle wintersportactie.

Bij ons nieuwe Schaats café kijkt u uit op de 400 meter schaatsbaan. Een plek om even heerlijk bij te komen van alle inspanningen en op te warmen met een kopje warme chocolademelk met slagroom.

Wanneer je reserveert in een van onze horecagelegenheden houden wij ook graag rekening met eventuele dieetwensen en/of allergieën.

 

Tijdelijk gesloten i.v.m. Coronavirus

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof tijdelijk te sluiten om zo de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

>> Lees meer over onze corona maatregelen