De voorpret voor jouw wintersport start bij De Uithof, ga goed voorbereid weg en volg een les of cursus!

De voorpret voor jouw wintersport start bij De Uithof, ga goed voorbereid weg en volg een les of cursus!

Afbeelding

Voorjaarsvakantie bij De Uithof

Nog op zoek naar een leuke invulling deze voorjaarsvakantie? Wij hebben de leukste activiteiten voor kids, families en vrienden. Lees meer over wat er te beleven valt in De Uithof van 28 februari t/m 6 maart.

Openingstijden vakantie

In de vakantie hanteren wij ruimere openingstijden voor onze kartbaan. Zo kun je op nog meer momenten de strijd aangaan op de baan of in de lasergame-arena. Zie de tabel hieronder voor de aangepaste openingstijden. De openingstijden voor onze andere activiteiten blijft hetzelfde.

We zijn uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De Uithof beschikt over een groot en gratis parkeerterrein.

Datum Tijd
Maandag 28 februari Dicht
Dinsdag 1 maart 12:00 – 21:30 uur
Woensdag 2 maart 12:00 – 21:30 uur
Donderdag 3 maart 12:00 – 21:30 uur
Vrijdag 4 maart 12:00 – 22:00 uur
Zaterdag 5 maart 12:00 – 22:00 uur
Zondag 6 maart 12:00 – 20:00 uur

IJsplezier

Het schaatsseizoen van dit jaar zit er alweer bijna op. Op 26 maart zal onze schaatsbaan weer plaats maken voor het Sport en Spel Paleis. Wil jij nog genieten van wat ijspret deze voorjaarsvakantie? Voor € 8,50 schaats je een hele ochtend, middag of avond. Het leukste en glibberigste uitje van De Uithof.

Afbeelding

Happy Kids op het ijs

Een tip voor ouders met energieke kids: een uurtje per dag Happy Kids op het ijs. Tijdens onze Happy Kids week leren kinderen op spelenderwijs schaatsen en doen ze met elkaar leuke spelletjes op het ijs. De kinderen zullen tijdens deze week op noren of combinoren schaatsen. De laatste dag wordt afgesloten met een officiële diploma-uitreiking en wordt er gezellig met z’n allen wat gegeten. IJs plezier gegarandeerd.

Let op: het eerste tijdslot zit vrijwel helemaal vol. Voor het tweede tijdslot hebben we nog genoeg plekjes vrij!

Afbeelding

Tijd voor sneeuwpret

Voor de mensen die geen genoeg kunnen krijgen van de sneeuw, nog op wintersport gaan of lekker willen freestylen op de piste; bezoek onze sneeuwbaan! Je kunt 2 uur vrij skiën voor € 20, of een lesje volgen bij één van onze leraren. In de voorjaarsvakantie starten wij met onze maart/april cursus. Tijdens deze 7-weekse cursus wordt je geholpen om jouw technieken te verbeteren op de piste. De cursus is beschikbaar voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders. De groepen worden dan ook onderverdeeld per leeftijdscategorie en niveau. Twijfel jij over jouw niveau? Bekijk dan onze niveauwijzer op de website.

Afbeelding

Combineer spanning en sensatie

Op zoek naar een uitdagende en snelle activiteit? Kom dan eens een rondje rijden in onze elektrische karts. Onze kartbaan is voorzien van een parcours met een brug, heuvel, kombochten en twee hairpins. Uitdagend voor zowel kids als ouderen! Kinderen vanaf 8 jaar en 1.35 meter mogen in de kinderkarts. Vanaf 13 jaar en een lengte van minimaal 1.60 meter mogen kinderen in een volwassen kart stappen.

Naast onze kartbaan bevindt zich ook onze sensationele lasergame-arena. Hier kun je jouw videogame skills omzetten in een echt potje lasergamen!

Keuze stress? Combineer deze twee activiteiten met onze combideal. Boek 1 familieheat karten en 1 missie lasergamen voor maar € 22,25. Het perfecte uitje voor jong en oud, familiefun gegarandeerd!

Afbeelding

Zien we jou snel bij één van onze activiteiten?