De voorpret voor jouw wintersport start bij De Uithof, ga goed voorbereid weg en volg een les of cursus!

De voorpret voor jouw wintersport start bij De Uithof, ga goed voorbereid weg en volg een les of cursus!

Sport en Spel

Zomerseizoen bij De Uithof

Van april tot oktober is het zomerseizoen bij De Uithof. Het schaatsseizoen loopt ten einde en we hanteren andere openingstijden. Het Sport en Spel Paleis keert terug en er zijn leuke cursussen te boeken bij onze Skischool. Lees verder voor wat je de komende maanden bij ons kan verwachten!

Laatste week schaatsen

Na 25 maart is het schaatsseizoen helaas weer voorbij. De schaatsbaan maakt ruimte voor het Sport en Spel Paleis. Geniet deze laatste week nog van het ijs en dan zien we alle schaatsers graag weer in oktober!

Afbeelding

Sport en Spel Paleis

Het Sport en Spel Paleis keert weer terug vanaf april! Op 23 april opent het Trampolinepark en op 4 mei ook het Springkussenpark. Je kunt weer terecht voor een leuk schooluitje, actieve sportdag, stoer kinderfeestje of een dagje uit met de kids.

Afbeelding

Mei/juni cursus

Tijdens de zomermaanden kun je nog steeds genieten van onze sneeuw. Reserveer een 2-uurs ticket of boek een les bij onze Skischool. De mei/juni cursus is onze eerstvolgende 7-weekse cursus. Je leert deze weken je technieken verbeteren op de piste. Perfect om in vorm te blijven tijdens de zomermaanden.

Afbeelding

Happy Kids weken

In de mei- en zomervakantie organiseren wij weer onze Happy Kids weken. Kids kunnen een week lang genieten in het Sport en Spel Paleis of op onze sneeuwbaan. Elke Happy Kids week wordt feestelijk afgesloten met een diploma-uitreiking, gezelligheid gegarandeerd!

Afbeelding