Skiën
en snowboarden

DE UITHOF HEEFT DE GEZELLIGSTE SNEEUWBAAN VAN NEDERLAND! EEN UITSTEKENDE SNEEUWBAAN VOOR DE ENTHOUSIASTE WINTERSPORTER OP ELK NIVEAU. JE HEBT OP SNEEUWBAAN DE UITHOF BOVENDIEN DE BESCHIKKING OVER NIEUW SALOMONVERHUURMATERIAAL! OOK KUN JE BIJ DE UITHOF ONDER BEGELEIDING VAN ONZE GEDIPLOMEERDE LERAREN EEN LES VOLGEN. KORTOM, WIJ BIEDEN JE DE BESTE ACTIVITEIT TER VOORBEREIDING VOOR JE VAKANTIE NAAR DE SNEEUW.

Indoor skipiste

Op een steenworp afstand van het strand van Kijkduin ligt in De Uithof het hele jaar echte sneeuw op een piste van 211 meter. Doordat we maar liefst vier skiliften hebben, heb je bij De Uithof nauwelijks wachtrijen. Twee sleepliften brengen je naar de top van de piste en twee bandliften zijn speciaal geschikt voor kids en beginners.

Om onze sneeuw van uitmuntende kwaliteit te houden, is de temperatuur op sneeuwbaan De Uithof ongeveer -8 graden Celsius. Net zoals in de wintersportgebieden prepareren wij onze sneeuw zeer regelmatig. Onze bezoekers ervaren onze sneeuw als zeer goed.

Tickets en tarieven

 

Skilessen en cursussen

Wil je leren skiën of snowboarden als de beste? Dat kan bij de gerenommeerde skischool van De Uithof. Het team van enthousiaste leraren staat 7 dagen per week klaar in de sneeuw om je moeiteloos van de piste te laten gaan.
Bekijk lessen en cursussen

Coronamaatregelen:

  • Online reserveren is verplicht.
  • De lessen starten weer op in een aangepaste vorm. De groepsgrootte wordt teruggebracht naar 2 personen. Dit geldt niet voor kinderen.
  • Volg de looproutes die worden aangegeven.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen die niet uit jouw huishouden komen.
  • Draag naast de baan een mondkapje.
  • De kleedkamers zijn gesloten. Kom gekleed voor jouw activiteit naar De Uithof.
  • Het dragen van handschoenen is verplicht.

Veelgestelde vragen

Sneeuwbaan Skischool

Skiën

Wintersport begint in Nederland!

Op de piste van De Uithof kun je als sportieve activiteit vrij skiën. Heb je nog niet zoveel ervaring? Of wil je nog beter worden? Volg dan eens een les of cursus bij skischool De Uithof. Al onze ski- en snowboardleraren zijn gekwalificeerd volgens de regels van de NskiV.

Snowboarden

Ben jij Goofy of Regular?

Snowboarden op echte sneeuw in de indoorpiste van De Uithof is niet alleen een leuke activiteit, maar ook een leerzame! Wij hebben diverse lessen, en je kunt vaak ook verschillende obstakels bij ons vinden, zoals rails, boxen en schansen.