Skiën
en snowboarden

DE UITHOF HEEFT DE GEZELLIGSTE SNEEUWBAAN VAN NEDERLAND! EEN UITSTEKENDE SNEEUWBAAN VOOR DE ENTHOUSIASTE WINTERSPORTER OP ELK NIVEAU. JE HEBT BOVENDIEN OP ONZE SNEEUWBAAN DE BESCHIKKING OVER NIEUWE SALOMONVERHUURMATERIAAL! OOK KUN JE ONDER BEGELEIDING VAN ONZE GEDIPLOMEERDE LERAREN EEN LES VOLGEN. KORTOM, WIJ BIEDEN JE DE BESTE VOORBEREIDING VOOR DE WINTERSPORT.

Let op! Vanwege de lockdown zijn diverse Uithof activiteiten gesloten. Alleen de schaatsbaan blijft open. Lees meer via de button.

Lees meer

Indoor skipiste

Op een steenworp afstand van het strand van Kijkduin ligt het hele jaar echte sneeuw op een piste van 211 meter. Doordat we maar liefst vier skiliften hebben, heb je bij ons nauwelijks wachtrijen. Twee sleepliften brengen je naar de top van de piste en twee bandliften zijn speciaal geschikt voor kids en beginners.

Om onze sneeuw van uitmuntende kwaliteit te houden, is de temperatuur op onze sneeuwbaan ongeveer -8 graden Celsius. Net zoals in de wintersportgebieden prepareren wij onze sneeuw zeer regelmatig. Onze bezoekers ervaren onze sneeuw als zeer goed.

Tickets en tarieven

 

Skilessen en cursussen

Wil je leren skiën of snowboarden als de beste? Dat kan bij onze gerenommeerde skischool. Het team van enthousiaste leraren staat 7 dagen per week klaar om je moeiteloos van de piste te laten gaan.
Bekijk lessen en cursussen

Corona maatregelen:

  • Online reserveren is verplicht.
  • De lessen gaan door in een aangepaste vorm. De groepsgrootte wordt teruggebracht naar 4 personen. Dit geldt niet voor kinderen.
  • Volg de looproutes die worden aangegeven.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen die niet uit jouw huishouden komen.
  • Draag naast de baan een mondkapje.
  • De kleedkamers zijn gesloten. Kom omgekleed naar De Uithof.
  • Het dragen van handschoenen is verplicht.

Veelgestelde vragen

Sneeuwbaan Skischool

Skiën

Wintersport begint in Nederland!

Op de piste van De uithof kun je vrij skiën. Heb je nog niet zoveel ervaring? Of wil je nog beter worden? Volg dan eens een les of cursus bij onze skischool. Al onze ski- en snowboardleraren zijn gekwalificeerd volgens de regels van de NskiV.

Snowboarden

Ben jij Goofy of Regular?

Snowboarden op de indoorpiste is niet alleen leuk, maar ook leerzaam! Wij hebben diverse lessen, en je kunt vaak ook verschillende obstakels bij ons vinden, zoals rails, boxen en schansen.