De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Afbeelding

Cadeaukaart

Verras vrienden of familie met een dagje Uithof! Met de cadeaukaart van De Uithof geef je de ontvanger keuze uit verschillende leuke sportieve activiteiten. Het tegoed op de kaart kan namelijk worden gebruikt voor het karten, lasergamen, schaatsen, skiën of snowboarden.

Cadeaukaart geven

Leuk dat je een vriend(in) of familielid een cadeaukaart van De Uithof wilt geven! Je kunt de cadeaukaart laten maken aan de kassa van De Uithof. Je kunt dan zelf bepalen welk bedrag je op de cadeaukaart wilt laten opwaarderen. Je krijgt de cadeaukaart dan van onze collega’s van de kassa mee in een mooie cadeauverpakking van De Uithof. Je kunt het cadeau helemaal afmaken door een persoonlijke tekst op het kaartje te schrijven. En voilà, een sportief en persoonlijk cadeau! Wil je de cadeaukaart graag laten opsturen? Mail dan naar info@deuithof.nl met jouw gegevens en waarde van de cadeaukaart. De verzendkosten zijn echter voor eigen rekening.

Afbeelding

Voorwaarden

  • Het bedrag op de cadeaukaart van De Uithof blijft oneindig geldig.

  • De kaart is te gebruiken voor het Karten, Lasergamen, Schaatsen, Skiën en Snowboarden.

  • Een eventueel restbedrag op de cadeaukaart kan gebruikt worden voor een volgende activiteit.

  • De cadeaukaart of het restbedrag is niet inwisselbaar voor geld.

  • De cadeaukaart kan niet voor (openstaande) facturen gebruikt worden. De cadeaukaart kan alleen aan de kassa verzilverd worden voor activiteiten die hierboven zijn benoemd.

  • De cadeaukaart is niet persoonsgebonden, bij schade of verlies aan de cadeaukaart is De Uithof niet aansprakelijk en geven wij geen nieuwe cadeaukaart uit.

Reserveer met jouw cadeaukaart!

Leuk dat je een cadeaukaart van De Uithof hebt gekregen en deze binnenkort bij ons wilt besteden! Je kunt kiezen uit toegang tot onze sneeuwbaan, schaatsbaan of voor bijvoorbeeld een heat karten of missie lasergamen. Je dient wel vooraf een tijdsblok te reserveren.

Reserveren voor de schaatsbaan
Voer op de ticketwebsite de code UITHOFIJS in bij het veld met ‘kortingscode’ en maak een reservering op een gewenste datum en tijd. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via de mail. Neem jouw cadeaukaart en de bevestiging van jouw reservering vervolgens mee naar de kassa. Hier reken je af en ontvang je een ticket voor de ijsbaan.

Reserveren sneeuwbaan
Voer op de ticketwebsite de code UITHOFSNEEUW in bij het veld met ‘kortingscode’ en maak een reservering op een gewenste datum en tijd. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via de mail. Neem jouw cadeaukaart en de bevestiging van jouw reservering vervolgens mee naar de kassa. Hier reken je af en ontvang je een ticket voor de sneeuwbaan.
Wil je reserveren in de schoolvakanties? Mail dan naar sales@deuithof.nl om een reservering te plaatsen. Je kunt dan langs de kassa om jouw toegangskaartje af te halen en af te rekenen met de cadeaukaart.

Reserveren karten en lasergamen
Neem voorafgaand aan je bezoek contact op om te reserveren door te mailen naar info@deuithof.nl of te bellen naar 070 359 94 43. Geef hierbij aan op welke dag en tijd je wil komen, dan bekijken wij de beschikbaarheid. Je ontvangt dan een bevestiging van de reservering via de mail. Deze bevestiging neem je mee naar de kassa wanneer je afrekent met je cadeaukaart.