De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Afbeelding

Padelclub De Uithof

Nieuw bij De Uithof:
Ontdek Padel bij ons!

Het is eindelijk zover! Vanaf mei 2024 verwelkomen we jullie bij PadelClub De Uithof,
het nieuwste sportieve juweeltje in het hart van ons overdekte sportcentrum.

Ultra Moderne Padelbanen

Ontdek de zeven ultramoderne padelbanen, ontworpen volgens de hoogste standaarden van de sport. Met de nieuwste kunstgrassoort en de beste verlichting zorgen we voor een nieuwe standaard binnen de padelsport. Onze locatie, speelbaarheid en semi-overdekte banen beloven een unieke ervaring voor spelers van alle niveaus. Banen zijn 7 dagen per week tussen 10 en 23 uur te reserveren, op een tijdstip en dag die jou uitkomt.

Uitgebreid Aanbod: Naast de moderne padelbanen, zijn er ook twee single padelbanen, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn voor sportief plezier en uitdaging.

Afbeelding

Nog niet bekend met padel en de spelregels? Of wil je jouw spel naar een hoger niveau tillen? Geef je op voor een uitgebreide introductieles of clinic, geleid door ervaren professionals. Zij leren nieuwe spelers de basisprincipes van het spel en helpen je de vaardigheden onder de knie te krijgen. Of helpen jouw spel naar een hoger niveau.

Warme en gastvrije omgeving
Padelclub De Uithof is toegewijd aan het creëren van een warme en gastvrije omgeving waar iedereen zich thuis voelt, of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met padel. Een ervaren team staat klaar om je te verwelkomen en je te helpen het meeste uit je tijd bij ons te halen.

Afbeelding

Dus waar wacht je nog op?

Kom langs bij PadelClub De Uithof en ontdek zelf de opwinding en de uitdaging van padel,
omgeven door de warmte en gastvrijheid die ons zo uniek maken!

Perfect voor Evenementen

Padel 2Onze faciliteit is niet alleen een mekka voor padelliefhebbers; het is ook ideaal voor bedrijfsevenementen, teambuildingactiviteiten en familie-uitjes. Met moderne vergaderzalen en uitgebreide cateringopties, organiseren we een onvergetelijke dag die perfect is afgestemd op jouw behoeften en wensen.

Bel 070 359 94 43 voor meer informatie!