De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Schaatsen Den Haag

Schaatsen

De historische schaatsbaan van De Uithof bestaat 50 jaar. Op onze ijsbaan reden kampioenen als Ben van den Burg, Bart Veldkamp, Jac Orie en Kjeld Nuis hun rondjes. Schaatsbaan De Uithof is de perfecte plek voor een middagje schaatsen, maar ook voor het volgen van een cursus of een bedrijfsuitje. Wat ga jij doen op de ijsbaan?

Schaatsbanen

400-meterbaan

Onze 400-meterbaan is een van de oudste kunstijsbanen van Nederland en zeker niet de minste! Op 2 januari 1973 werd de kunstijsbaan officieel geopend. In 1989 werd een overkapping gebouwd, waardoor de baan semi-overdekt werd. Inmiddels verwelkomen we jaarlijks duizenden schaatsers bij deze activiteit en zowaar Kjeld Nuis van schaatsploeg Team Reggeborgh is begonnen met schaatsen op onze 400-meterbaan.

Bekijk hier wanneer de 400-meterbaan is geopend.

Ijsbaan Den Haag

Funrink

Op het middenterrein van de 400-meter baan ligt de overdekte funrink van 30 x 60 meter, een activiteit voor jong en oud. De funrink kan je gemakkelijk via de loopbrug bereiken. Op de funrink hoef je geen rekening te houden met schaatsen in de verplichte rijrichting. Dit maakt deze baan ideaal voor kunstrijden of schaatsen voor beginners. Deze baan wordt ook gebruikt als speelveld voor curling clinics.

Bekijk hier wanneer de funrink is geopend.

Ijsbaan De Uithof

IJshockeybaan

Daarnaast beschikken we nog over een IJshockeybaan. Deze baan is de uitvalsbasis voor ijshockeyclub Hijs, maar de baan wordt voor meer doeleinden gebruikt. Zo is de baan ook geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, kunstschaatsen, shorttrack en de activiteit curling. Voor ieder wat wils!

Bekijk hier wanneer de IJshockeybaan is geopend*.

* Voor het vrij schaatsen op de IJshockeybaan verkopen wij afzonderlijke tickets. Houd hiervoor onze ticketpagina in de gaten. Wil jij de IJshockeybaan exclusief afhuren? Neem dan contact op met onze afdeling Sales & Reserveringen via sales@deuithof.nl of telefonisch via 070 – 309 96 49

IJshockeyhal De Uithof