Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Afbeelding

Tickets & Tarieven

Plezier voor ieder schaatsniveau!

Onze ijsbaan biedt schaatsplezier voor jong en oud! Of je nu een professioneel schaatst of een dagje uit wil met het gezin. Bij ons kan het allemaal! Ervaar het olympische gevoel door een echte 400-meterbaan op te stappen of schaats in alle ruimte op de Funrink of de krabbelbaan. In verband met de extra maatregelen werken we met tijdsloten. Online reserveren is verplicht. Je kunt met jouw ticket ook de funrink op, tenzij deze baan is afgehuurd. Bekijk hier onze openingstijden en praktische informatie.

Afbeelding

Tarieven Tickets & seizoenskaarten

Product Prijs per persoon
Toegangsticket 400-meterbaan €8,50
Begeleiderskaart ijsbaan (inclusief één kopje koffie of thee) €4,- (alleen te koop aan de kassa)
Abonnement voor één tijdsslot 1e abonnement €170,-, 2e abonnement €153,- (10% korting)
Seizoenskaart (geldig t/m einde van het seizoen 21/22) €385,-

Welk product past bij mij?

Product Voordeel
Ticket 400-meterbaan Met dit ticket kun je binnen een gekozen tijdsblok de 400-meterbaan betreden. Je kunt met jouw ticket ook de funrink op, tenzij deze baan is afgehuurd.
Seizoenskaart Schaats jij gemiddeld drie keer in de week (of meer)? Schaats dan voordeliger met een seizoenskaart! Met een seizoenskaart heb je het hele schaatsseizoen iedere dag één keer toegang. Zo ben je altijd gegarandeerd van een plekje binnen een tijdsblok!
Tijdslot abonnement Schaats jij één keer per week en wil je zeker zijn van een plekje op de baan? Koop dan een abonnement voor jouw gewenste tijdsblok en schaats iedere week op een vast moment. Tip: ontvang 10% korting op een tweede abonnement!

Koop hier jouw tickets

Een schaatsticket geeft je toegang tot de baan. In verband met de extra maatregelen werken we met tijdsloten. Met een kaartje kun je binnen een tijdsslot naar binnen. Online reserveren is verplicht.

Tarieven schaatsverhuur

Op de tijden dat onze schaatsbaan geopend is kun je schaatsen huren bij onze partner Oomssport. De winkel van Oomssport bevindt zich links van onze hoofdentree. Ze hebben diverse soorten schaatsen vanaf maat 27 tot en met maat 47. Tip: voor de frequente schaatsers hebben ze een rittenkaart waarbij je 10 keer schaatsen kunt huren en voor 9 hoeft te betalen. Bekijk hier meer informatie over Oomssport.

Product Prijs per persoon
Huur hockeyschaats €6,50
Huur kunstschaats €6,50
Huur lage noren €6,50
Huur combinoren €6,50
Huur marathon mid hoog €10,-
Huur kluun schaatsen €15,-
Huur klapschaatsen €15,-
Huur helm €2,50