Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Horeca

Horeca

Sportcentrum De Uithof beschikt over meerdere cafés waar bezoekers kunnen genieten van een drankje en/of hapje. Bekijk de cafés hieronder! Wil je graag één van onze cafés afhuren voor een feestje? Stuur dan een mailtje naar sales@deuithof.nl.

Coronamaatregelen Horeca

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht tot plaatsneemt aan tafel.

  • Houd 1,5e meter afstand van andere bezoekers.

  • Corona gerelateerde klachten? Blijf dan thuis en laat je direct testen.

  • Wanneer je plaatsneemt in onze horeca wordt er een coronatoegangsbewijs gevraagd.

  • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten scannen.

  • Ons Grand Café sluit om 17:00 uur.

  • Groepsreserveringen en (vergader)arrangementen blijven mogelijk op vertoon van het coronatoegangsbewijs.

Nieuw: De Oyevaar

Vanaf eind oktober kun je bier van brouwerij De Oyevaar proeven in onze horeca! De Oyevaar was de eerste brouwerij in Den Haag met brouwrechten. Ruim 400 jaar later eren wij de oude brouwerij door een wederopstand met een mooie lijn authentieke bieren: Pilsener, IPA, Weizen, Tripel en Blond. Proef en ervaar dit mooie stukje geschiedenis van Den Haag.

Afbeelding

Grand Café

Ons Grand Café is het grootste café, maar toch erg knus! Hier bieden we een groot assortiment aan lunch- en dinergerechten, maar je kunt er ook genieten van een heerlijke kop warme chocomel met slagroom om op te warmen na het skiën/snowboarden of schaatsen. Bekijk de uitgebreide menukaart hieronder. Neem plaats in de verschillende gezellige zithoekjes of bij de open haard en sluit je dag in stijl af. In ons Grand Café kun je zowel bediend worden, als zelf bestellen via een QR code.

Afbeelding

Eetcafé De Gletsjer

Eetcafé De Gletsjer is alleen geopend op zaterdag en zondag van 09:00 tot 18:00 uur.

Ook na het skiën/snowboarden op onze sneeuwbaan kun je heerlijk opwarmen in een café volledig in après-ski stijl. Geniet van één van de vele warme dranken of één van de typische wintersport gerechten, zodat je er daarna weer flink tegenaan kunt op de piste. Mocht een gedeelte van het gezelschap de sneeuwbaan niet meer op willen, maar wel willen kijken, dan kunnen zij door het lange raam aan de zijkant van het café een groot gedeelte van onze piste zien.

Afbeelding

Kart café

Het Kart Café is momenteel helaas gesloten en opent later dit seizoen.
Ons Kart café heeft een prachtig uitzicht op de kartbaan. Na een heat karten vol adrenaline kun je in het Kart café je karttijden ophalen. Was jij de snelste van de heat en heb je je record tijd verbroken? Bespreek je resultaten gezellig met elkaar onder het genot van een drankje en laad op voor de volgende race. Ook de ideale plek voor ouders/vrienden/familie die zelf niet willen karten, maar wel willen kijken!

Afbeelding