De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Bedrijfsuitje Curling

Curling clinic

Een hilarisch uitje

Curling is een zeer populaire sport op dit moment. Niet zo gek, curling is een super leuke teamsport en zorgt altijd voor veel hilariteit. Het is namelijk belangrijk om je evenwicht te behouden, maar dit is op het gladde ijs nog helemaal niet zo eenvoudig. Dit levert vaak spectaculaire buikschuifacties op of andere creatieve manieren om de steen maar zo dicht mogelijk in het midden van de gekleurde cirkels te krijgen. De steen een tikje in de goede richting geven met de bezem mag alleen niet. Al snappen wij dat de verleiding groot is…

Teamwork is key

Hoe speel je curling nu precies? Curling wordt gespeeld door twee teams van minimaal 3 spelers, waarbij het doel van het spel is om de stenen zo dicht mogelijk bij de dolly te leggen. Ieder team heeft twee vegers om de stenen dichter bij hun doel te brengen. Teamwork en communicatie zijn essentieel voor een goed resultaat! Sta dus niet verbaasd te kijken als iedereen om je heen opeens een stuk fanatieker staat te schreeuwen dan gedacht. Eyes on the prize zullen we maar zeggen.

Afbeelding

Waarom curling?

  • Het is laagdrempelig

  • Je hoeft niet te kunnen schaatsen

  • Het is gewoon hilarisch

  • Het is goed voor de teambuilding

  • Het is ideaal voor groepen

  • Een uitje dat je niet snel vergeet

Offerte opvragen

Een Curling Clinic duurt 60 minuten en kost €34,95 per persoon, inclusief btw, ijsbaanhuur, materialen en instructeur(s). Curling doe je met minimaal 6 personen met een leeftijd vanaf 14 jaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijf.

Actie: Reserveer jouw clinic op een zaterdag of zondag in juli of augustus voor slechts €27,50 per persoon.

  • Selecteer voor welke activiteit(en) je een offerte wilt ontvangen
    U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden