De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Afbeelding

Opleiding sneeuwsportleraar

Ski- of snowboardleraar worden?

In nauwe samenwerking met de Nederlandse Ski Vereniging (NskiV) mag de Skischool De Uithof sinds 2016 de opleiding tot skileraar en snowboardleraar niveau 2 aanbieden. Sinds 2017 is daar de niveau 3 opleiding bijgekomen.

Een toekenning waar De Uithof trots op is! Het opleidersteam van Skischool De Uithof bestaat uit gepassioneerde leraren die hun passie willen overbrengen aan (toekomstige) leraren. Dit gebeurt onder het motto van de NskiV; leren skiën door te skiën.

Afbeelding

NskiV niveau 2 en 3 opleiding

Het verschil tussen de NskiV ski- en snowboardinstructeur niveau 2 en 3 zit ‘m in ervaring. Wil je net beginnen met je carrière als leraar? Dan start je met de niveau 2 opleiding. Met dit erkende diploma maak je een vliegende start als ski- of snowboardleraar. Bij niveau 3 word je klaargestoomd voor het lesgeven in de bergen. Deze opleiding is dan ook in Oostenrijk.

Wil je na de niveau 3 opleiding op een hoger niveau les geven?
Dan kun je doortrainen voor niveau 4 ski- en/of snowboardleraren opleiding. Tijdens deze opleidingen zal jou worden geleerd hoe je licht tot vergevorderde groepen moet lesgeven, met meer focus op de vakantieweken in de Alpen, hierbij worden véél meters gemaakt met een hoger standaard op eigenkunnen. De uitdaging op het technisch beter leren skiën of snowboarden staat dan ook centraal.

Afbeelding

Waarom bij De Uithof?

  • Een NskiV erkend diploma.

  • Cursusmateriaal en online leeromgeving.

  • Baangarantie bij De Uithof.

  • Persoonlijke videoanalyses.