Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Afbeelding

Onze partners

De Uithof werkt samen met verschillende andere organisaties, die gespecialiseerd zijn in sportieve activiteiten. Op deze manier kunnen wij het aanbod voor jullie zakelijke arrangement, groepsuitje of kinderfeestje uitbreiden met nog meer super leuke en spannende activiteiten.

Evorsa

Evorsa is een organisator van evenementen en sportieve activiteiten, gericht op groepen. Zij bieden voor ieder seizoen een ruim aanbod aan activiteiten.

  • De perfecte mix van sport, teambuilding en plezier
  • Professionele begeleiding door (top) sportinstructeurs
  • Programma volledig afgestemd op jouw groep
Afbeelding

Fit for free

Sportschool Fit For Free Den Haag De Uithof is hét fitnesscentrum in Den Haag, waar je op de manier kan sporten die bij jou past. Je vindt Fit For Free bij binnenkomst van De Uithof aan je rechterhand. Met ruime openingstijden en professionele begeleiding biedt Fit For Free je alles wat je kan wensen. Met 1 pas ben je welkom op alle clubs. Zo kun je al sporten bij 7 sportscholen in Den Haag.

Fit For Free Uithof

Klimmuur Den Haag

Bij Klimmuur Den Haag is het aanbod voor het klimmen zeer uitgebreid, zowel voor de beginner als voor de gevorderde klimmer. Binnen en buiten kan er toprope en voorgeklommen worden met wanden tot wel 21 meter hoog. Verdeeld over 39 touwen zijn er ongeveer 130 routes tussen de 3 en 8a. Boulderen is klimmen zonder touw. Een paar passen boven de grond, soms iets hoger. Boulderen is de essentie van klimmen: kracht, techniek, inzicht en doorzettingsvermogen maken of je de boulder klimt…. of niet. Klimmen en boulderen is voor verschillende leeftijden.

Afbeelding

Oomssport

Oomssport is de schaats- en skeelerspecialist van Nederland. Zo is er voor iedereen iets te vinden, van ijshockeyschaatsen tot kunstschaatsen en van klapschaatsen tot shorttrackschaatsen. Oomssport is al jaren het vaste punt voor het huren van schaatsen bij De Uithof. Ook kun je hier je schaatsen laten slijpen. Daarnaast kun je bij Oomssport terecht voor inlineskates, skeelers, rolhockey en rolschaatsen. De winkel van Oomssport bevindt zich bij de hoofdingang aan de linkerkant.

Afbeelding

Fysio2move

Fysio2move is een praktijk voor fysiotherapie, per 1 juli 2007 gevestigd in sportcentrum De Uithof. Naast reguliere fysiotherapie, wordt onder andere ook Dry Needling, behandeling volgens Orthopedische Revalidatie 4xT methode, massage en pre- en postoperatieve revalidatie aangeboden. Daarnaast is er een gratis inloopspreekuur, waar in een kort gesprek een advies over uw klacht gegeven wordt. Meer info of een afspraak inplannen? Stuur een e-mail naar fysio2move@gmail.com of vul het contactformulier in.

Afbeelding