De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Happy Kids De Uithof

Happy Kids

Happy Kids Schaatsbaan

Onze schaatsbaan is geopend van oktober t/m maart. In de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie organiseren van Happy Kids op het ijs. Spelenderwijs leren de kinderen de basistechniek van het schaatsen. Door middel van leuke spelletjes op het ijs worden de kinderen steeds behendiger. Inschrijven voor Happy Kids op de schaatsbaan gaat per week. Je reserveert dus een plekje voor jouw kind voor de hele week. De lessen worden in de ochtend (in twee tijdsblokken) gegeven. Klik op de button voor meer info en om in te schrijven!

Happy Kids schaatsbaan

Happy Kids Sneeuwbaan

Zijn jullie echte wintersporters of willen jouw kinderen graag leren skiën/snowboarden? Tijdens Happy Kids Sneeuw leren de kinderen op hun eigen niveau (beter) skiën of snowboarden. Happy Kids bieden we op de sneeuwbaan al aan vanaf 3 jaar! Kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Inschrijven voor Happy Kids gaat per week. Je reserveert dus een plekje voor de hele week. De lessen worden in de ochtend (in twee tijdsblokken) gegeven. Klik op de button voor meer info en om in te schrijven!

Afbeelding

Happy Kids Karten

Nieuw bij De Uithof is Happy Kids Karten! De eerst meters op het circuit maakt je kind bij de indoorkartbaan van De Uithof. Tijdens Happy Kids Karten leren de kinderen alle trucjes om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. Happy Kids Karten bieden we aan vanaf 8 jaar. Happy Kids Karten vind plaats op woensdag donderdag en vrijdag in de vakantie. Happy Kids Karten is van 11:00-12:00. Klik op de button voor meer info en om in te schrijven!

Afbeelding