De schaatsbaan is vanaf 30 september weer geopend!

De schaatsbaan is vanaf 30 september weer geopend!

Happy Kids De Uithof

Happy Kids

In bijna elke schoolvakantie organiseert De Uithof Happy Kids voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Tijdens dit speciale programma maken de kinderen op een vriendelijke en speelse manier kennis met één van onze activiteiten. Elke Happy Kids wordt feestelijk afgesloten met een diploma-uitreiking. Bekijk snel onze verschillende programma’s!

Happy Kids Sneeuwbaan

Zijn jullie echte wintersporters of willen jouw kinderen graag leren skiën/snowboarden? Tijdens Happy Kids Sneeuw leren de kinderen op hun eigen niveau (beter) skiën of snowboarden. Happy Kids bieden we op de sneeuwbaan al aan vanaf 3 jaar! Kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Inschrijven voor Happy Kids gaat per week. Je reserveert dus een plekje voor de hele week. De lessen worden in de ochtend (in twee tijdsblokken) gegeven. Klik op de button voor meer info en om in te schrijven!

Happy Kids sneeuwbaan

Happy Kids Schaatsbaan

Onze schaatsbaan is geopend van oktober t/m maart. In de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie organiseren van Happy Kids op het ijs. Spelenderwijs leren de kinderen de basistechniek van het schaatsen. Door middel van leuke spelletjes op het ijs worden de kinderen steeds behendiger. Inschrijven voor Happy Kids op de schaatsbaan gaat per week. Je reserveert dus een plekje voor jouw kind voor de hele week. De lessen worden in de ochtend (in twee tijdsblokken) gegeven. Klik op de button voor meer info en om in te schrijven!

Happy Kids schaatsbaan