Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Afbeelding

Skischool De Uithof

Zin om de piste af te gaan, maar nog nooit op ski’s of op een snowboard gestaan? Of wil je je techniek in de sneeuw verbeteren op een indoor sneeuwbaan? Skischool De Uithof biedt verschillende lessen, cursussen en clinics aan! Een professioneel team van gediplomeerde ski- en snowboardleraren staat klaar om zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter te begeleiden in de sneeuw.

Veelgestelde vragen

Hoe reserveer ik een les/cursus?

Via ons reserveringssysteem kan je precies zien wat wij nog beschikbaar hebben. Mocht er geen geschikt plekje voor je bij zitten, contact dan onze skischool, zij kunnen kijken of er toch nog iets te regelen is. Klik hier om naar het reserveringssysteem te gaan en het lesoverzicht te bekijken

Hoe log ik in in Skibook?

De link naar het aanmelden voor Skibook is https://skischooldeuithof.skibook.nl/aanbod . Dit kan je ook gebruiken om een nieuwe account aan te maken. Klik dan op ‘nee’. Heb je al een account klik dan op ‘ja’.

Moet ik van te voren mijn les reserveren?

Ja, wij hebben niet op ieder moment een leraar beschikbaar. Als jij verzekerd wil zijn van een les dan vragen wij je om deze vooraf te reserveren.

Moet ik van te voren mijn toegangsticket reserveren?

Ja, via onze website moet je een tijdslot reserveren. Je kan dan ook niet op een ander moment onze sneeuwbaan op.

Hoe annuleer ik mijn les?

Het annuleren van een les of cursus gaat via het Skibook account. De annuleringsvoorwaarden vind je in de bevestigingsmail van jouw boeking.

Geven jullie ook les aan (geestelijke of lichaamelijke) beperking?

Een aantal van onze leraren zijn erin getraind om les te geven aan (geestelijke of lichaamelijke). Wij vinden dat iedereen moet kunnen skiën of snowboarden. Een uitzondering hierop zijn personen die rolstoel gebonden zijn. Wij hebben niet de materialen zoals een zit-ski. Personen die rolstoel gebonden zijn, verwijzen we daarom graag door naar SWG Nederland.

Kan ik ook een aanbetaling doen in plaats van het hele bedrag in één keer te betalen?

Een cursus kan aanbetaald worden. Dit geldt niet voor een priveles en een kennismakingles.

Kan ik ergens inloggen om mijn lessen te zien?

Ja dit kan via Skibook: skischooldeuithof.skibook.nl/aanmelden. Als je al een account heb aangemaakt, kun je daar inloggen. Anders kun je gemakkelijk een nieuw account aanmaken.

Zijn de kleedruimtes geopend?

Onze kleedruimtes zijn geopend, deze vind je bij de uitgifte van de sneeuwbaan.

Kan ik een locker gebruiken?

Lockers zijn beperkt beschikbaar in de uitgifteruimte.

Kan ik nog materiaal en kleding huren?

Dat is mogelijk. Wij hebben kleding te huur en handschoenen zijn te koop. Wij zorgen ervoor dat ons huurmateriaal extra goed gedesinfecteerd wordt.

Kan ik als bezoeker de sneeuwbaan bekijken?

Nee, dit is momenteel gezien de huidige coronamaatregelen helaas niet mogelijk.

Kan ik mijn kind naar de sneeuwbaan brengen?

Ja, er mag één ouder mee om het kind te begeleiden bij het omkleden.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden als ik niet kan komen vanwege corona gerelateerde klachten?

Als je niet kan komen skiën/snowboarden, wordt je les doorgeboekt naar een later moment. Je kan kosteloos annuleren tot 4 uur voordat je les plaatsvindt.

Volg ons op Instagram!