Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Sport en Spel

Sport en Spel Paleis

Het Sport en Spel Paleis is momenteel gesloten. Wij willen jullie bedanken voor een mooie zomer vol springen, kruipen en klimmen! Niet getreurd, volgende zomer keert het Sport en Spel weer terug naar De Uithof. In het voorjaar van 2022 maken wij hier meer over bekend via deze pagina. Tot dan!

Ben je op zoek naar een kinderfeestje, school- of familie-uitje? Dan ben je bij het Sport en Spel Paleis aan het juiste adres!

Kruipen, springen, klimmen!

PLEZIER EN AVONTUUR VOOR HET HELE GEZIN!

Het Sport en Spel Paleis is open van 24 april t/m 12 september 2021. De drie speelparken bevinden zich allemaal in De Uithof Den Haag. Meer weten over het Sport en Spel Paleis, zoals prijzen en openingstijden? Check dan de website en volg de social media kanalen om op de hoogte te blijven!

Arrangementen

Het Sport en Spel Paleis is dé plek voor de tofste groepsuitjes. Van complete schoolreisjes tot kinderfeestjes of teamuitjes, het kan allemaal! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij maken vrijblijvend een offerte op maat voor je. Bekijk snel alle mogelijkheden via de button!

Bumperball De Uithof

Happy Kids

In de zomervakantie bieden wij ook weer een Happy Kids week aan. Dit keer niet op de schaats- of sneeuwbaan, maar op de springkussens en trampolines! Een week vol leuke activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Bekijk snel meer info en schrijf jouw kind in!

Sport en Spelpaleis De Uithof

Volg ons op Instagram!