De schaatsbaan is vanaf 30 september weer geopend!

De schaatsbaan is vanaf 30 september weer geopend!

Afbeelding

Sneeuw feestje

Vier het coolste feestje op onze sneeuwbaan!

Kom jij pret beleven in de sneeuw? Bij De Uithof heb je keuze uit verschillende activiteiten zoals skiën, snowboarden en tuben! Lees hieronder meer over de leuke feestjes op de sneeuwbaan en vraag een offerte op via het formulier onderaan de pagina.

Sneeuwfeestje

Duik samen met vriendjes en vriendinnetjes de sneeuw in! Kom skiën of snowboarden en maak mooie jumps op de schansen. Wie van jouw vrienden komt er het eerst beneden zonder te vallen? Je kan er ook voor kiezen om eerst een goede ski- of snowboardles te krijgen van één van onze gecertificeerde leraren. De prijs voor een leraar is € 45,- voor 1 uur. Het ideale kinderfeestje voor kids die houden van de sneeuw! Kleed je wel warm aan, want de skipiste bij De Uithof is fris.

€ 24,95 per kind

  • Inclusief Kidsmeal
  • 1 uur skiën of snowboarden
  • Inclusief materiaal
Sneeuwfeestje

Tube feestje

Hebben de kinderen niet zoveel ervaring met skiën/snowboarden of willen ze juist wel eens iets anders dan skiën/snowboarden? Kies dan voor het grappige tube feestje! Op een grote band glij je zo naar beneden. Het is een hele uitdaging om de bochten goed te nemen. Scherp door de binnenbocht of ruim via de buitenbocht? Uitdagend, maar vooral ook hilarisch. Een kinderfeestje om niet snel te vergeten!

€ 17,95 per kind

  • Inclusief Kidsmeal
  • 1 uur tuben
  • Inclusief materiaal
Tube feestje

OFFERTE OPVRAGEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een kinderfeestje. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

    U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden