De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Afbeelding

Mentale Teambuilding

Perfecte mix van Baseline STM & De Uithof

Aan de slag met je team op een toplocatie

Loopt het niet zo lekker tussen collega’s, maar kun je je vinger er niet op leggen waardoor dat komt? Of heb je het idee dat er veel meer uit jouw team te halen valt, maar weet je niet hoe je dit kunt bereiken?
Kies dan voor deze intensieve workshop, waarin persoonlijke ontwikkeling, diepgaand inzicht en adrenaline samenkomen!

MENTALE EN FYSIEKE TEAMPRESTATIEVERBETERING IN 2 STAPPEN

’s Morgens gaat de ervaren mentale coach Yorick de Lange met jou en je teamleden de diepte in over:

  • Persoonlijkheidsvoorkeursstijlen
  • Onderlinge samenwerking
  • (On)bewuste communicatie

Tijdens deze workshop ontdek je het belang van mentale veerkracht, en word je jezelf bewust van wat je onbewust doet en denkt. Nadat je jezelf goed hebt leren kennen ben je klaar om de talenten van je collega’s te ontdekken. Je gaat samen aan de slag om het teamgedrag en de onderlinge dynamiek te verbeteren.

Na de lunch breng je tijdens een sportieve activiteit in de praktijk wat je ’s morgens hebt geleerd. Er worden grenzen verlegd, optimaal gebruik gemaakt van ieders talent én genoten van het spel. Je zult versteld staan van de mentale en fysieke prestatieverbetering en de positieve flow van het team!

image00001 scaled

DEZE WORKSHOP IS NIET VOOR WATJES

Eigenlijk valt dit niet onder de term ‘teamuitje’. Je mag rekenen op een workshop met inhoud. Het is een ervaring, waar jij en je team nog lang over na zullen praten.

Je krijgt persoonlijk én als groep een spiegel voorgehouden, en dat is soms best pittig. Maar het mooie is: je krijgt óók de handvatten aangereikt om je team naar een hoger plan te brengen.

Na deze workshop kun je optimaal gebruik maken van individuele talenten en kom je tot verbazingwekkende gezamenlijke prestaties!

Afbeelding

Het programma dat past bij jullie behoefte

  • Voor ieder leerdoel heeft Yorick de juiste training, en de Uithof een hierbij passende activiteit. Om je wat voorbeelden te geven:

  • Teamontwikkeling: Mentaliteitsverandering gecombineerd met fysieke uitdagingen zoals Krav Maga, padel, ijshockey, Expositie Robinson of Outdoor activiteiten.

  • Leiderschapsontwikkeling: Word een krachtige leider terwijl je je team door sportieve uitdagingen loodst. Gebruik de inzichten uit topsport om jouw team naar een hoger niveau te tillen.

  • Mindset Boost: Een eendaagse explosie van mentale en fysieke activiteiten om je team te revitaliseren.

Voor wie?

Mentale Teambuilding is geschikt voor ieder team. Het maakt niet uit of je een kleine onderneming bent, of onderdeel van een grote organisatie. Wij zorgen ervoor dat het programma naadloos aansluit bij de behoefte en ambities van jou en je teamleden.

Gun jouw team mentaal en fysiek een volgende stap
Ons basisprogramma kan eventueel worden uitgebreid met een follow-up. Dus heb je de smaak te pakken, of weet je misschien nu al dat jouw team behoefte heeft aan meer diepgang dan één dag kan bieden? Neem vandaag nog contact op met Baseline STM en De Uithof, en ontdek onze mogelijkheden.

Meer informatie over mentale teambuilding?

Offerte opvragen

Een dagje uit met vrienden, familie of collega’s? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw groep (min. 10 personen). De prijs wordt bepaald aan de hand van jouw wensen.

  • Selecteer voor welke activiteit(en) je een offerte wilt ontvangen
    U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden