LET OP: Zaterdag 9 december tussen 12:00 – 16:00 is de sneeuwbaan exclusief verhuurd!

LET OP: Zaterdag 9 december tussen 12:00 – 16:00 is de sneeuwbaan exclusief verhuurd!

Afbeelding

Mentale teambuilding

Bereik topprestaties en versterk je team: De synergie tussen Baseline STM en De Uithof

Herken je dit? Een sportteam dat plotseling uit vorm is of een bedrijfsteam dat niet efficiënt samenwerkt. Is het een fysiek probleem? Vaak niet. Ontmoet Baseline STM en De Uithof: waar mentale kracht en fysieke expertise samenkomen voor ongeëvenaarde teamprestaties.

Afbeelding
Waarom de samenwerking tussen Baseline STM en De Uithof uniek is

Baseline STM, van Yorick de Lange is expert in mentale weerbaarheid en heeft al meer dan 600 leiders en hun teams geholpen met een vernieuwende kijk op teambuilding en persoonlijke ontwikkeling.

De Uithof in Den Haag is pionier in sport- en teambuildingactiviteiten. Of je nu schaatst, kart, klimt of bowlt, bij ons ben je aan het juiste adres.

De unieke samenwerking brengt het beste van twee werelden samen: de adrenaline en het plezier van sport, en de diepgaande inzichten en professionele begeleiding van Baseline STM.

Afbeelding

Gecombineerde expertise: Mentale veerkracht ontmoet fysieke uitdaging

We bieden een uitdagende holistische ervaring die resulteert in verbeterde samenwerking en minder ziekteverzuim. Ontdek onze op maat gemaakte trainingsprogramma’s:

  • Teamontwikkeling: Mentaliteitsverandering gecombineerd met fysieke uitdagingen zoals Krav Maga, Padel of ijshockey.

  • Leiderschapsontwikkeling: Wordt een krachtige leider terwijl je je team door sportieve uitdagingen loodst. Gebruik de inzichten uit topsport om jouw team naar een hoger niveau te tillen

  • Mindset Boost: Een eendaagse explosie van mentale en fysieke activiteiten om je team te revitaliseren.

Voor wie?
Klein team of een groot bedrijf? Alle programma’s zijn exclusief ontwikkeld om te passen bij de unieke behoeften en ambities van jouw team.

Til je team naar het volgende niveau: Begin nu
Dit is dé kans om mentale en fysieke groei naadloos te integreren in jouw teamontwikkeling. Neem vandaag nog contact op en begin je reis naar topprestaties met de synergie van Baseline STM en De Uithof. Ontsluit jij ook de ware potentie van je team?

Klik voor meer informatie over mentale teambuilding op de onderstaande button!

Offerte opvragen

Een dagje uit met vrienden, familie of collega’s? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw groep (min. 10 personen). De prijs wordt bepaald aan de hand van jouw wensen.

  • Selecteer voor welke activiteit(en) je een offerte wilt ontvangen
    U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden