De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Schaatsen De Uithof

Schaatsen bij De Uithof in Den Haag

Schaatsen op de leukste indoor schaatsbaan van Zuid-Holland

Kom schaatsen bij De Uithof! Onze indoor schaatsbaan bestaat uit een olympische 400-meterbaan en een funrink. Geschikt voor alle leeftijden en niveaus! Op de funring kunnen kinderen schaatsen en kunnen beginnende schaatsers het schaatsen oefenen met staatshulpjes. Op de 400-meterbaan kunnen schaatsers snelheid maken en rondjes schaatsen. Bij De Uithof kun je ook leren schaatsen door onze schaatslessen te volgen bij onze schaatsschool. Veel plezier op onze ijsbaan!

SCHAATSEN BIJ DE UITHOF, DÉ SCHAATSBAAN IN DEN HAAG

Schaatsbaan De Uithof is dé plek voor één van de leukste winteractiviteiten. Doordat onze ijsbaan is gelegen in Den Haag is deze gemakkelijk toegankelijk. Kom je uit het Westland, uit Leiden, Delft, Vlaardingen of Rotterdam? Dan is onze schaatsbaan perfect bereikbaar! Pak de fiets, de auto of het openbaar vervoer en kom binnen schaatsen bij De Uithof.

Wij zijn een complete schaatsbaan. Je kunt bij ons ook schaatsen huren of laten slijpen. Huur noren of huur ijshockeyschaatsen. Onze schaatsverhuur heeft voor iedereen een passende schaats, waarmee je direct het ijs op kunt. Ben je je muts en handschoenen vergeten? Geen probleem. Ook die kun je bij De Uithof kopen.

Tickets bestellen

 

GroepschaatsenSCHAATSEN MET GROEPEN

Iedereen kan bij schaatsbaan De Uithof terecht. Ook groepen kunnen komen schaatsen. Scholen of klassen zijn welkom om te komen schaatsen tijdens een schoolreisje. Of vier je kinderfeestje op het ijs en kom schaatsen met je vrienden. Ben je volwassen? Ook dan kun je komen schaatsen met je vrienden. Of met je collega’s. Schaatsen tijdens een bedrijfsuitje en daarna een hapje en een drankje ons restaurant. Schaatsen met grote groepen of kleine groepen: op onze ijsbaan kun je terecht!

LEREN SCHAATSEN BIJ SCHAATSSCHOOL DE UITHOF

Schaatsbaan De Uithof heeft een eigen schaatsschool. Wil je leren schaatsen? Onze gezellige en professionele schaatsinstructeurs kunnen helpen en leren je perfect schaatsen. Je kunt een beginnende schaatser zijn en voor het eerst schaatsen, of een gevorderde schaatser zijn en je schaatsvaardigheden verder willen ontwikkelen. Je kunt je kinderen leren schaatsen, of als volwassene willen leren schaatsen. Wil je van schaatsen je sport maken? Wordt lid van onze schaatsvereniging: schaatsvereniging De Uithof. Ontwikkel jezelf als schaatser en wie weet zet je binnenkort de stap naar het professioneel schaatsen!

Meer informatie over de Schaatsschool

 

Sportcentrum De Uithof

Schaatsbaan De Uithof is onderdeel van sportcentrum De Uithof, gelegen in een natuurgebied. In natuurgebied De Uithof vind je het grootste overdekte sportcentrum van Europa! Een sportcentrum met een schaatsbaan, skipiste, kartbaan en lasergame arena onder één dak. Daarnaast heeft De Uithof ook een restaurant en een café. De Uithof is dé plek voor recreatieve sporters, maar ook voor topsporters. Bij sportcentrum De Uithof kun je gegarandeerd terecht voor het perfecte dagje uit! Zoek eerst het avontuur op bij één van onze activiteiten en ontspan daarna met een hapje en een drankje in ons restaurant of café. Tot snel!

Bekijk alle activiteiten