Kies je tickets

SCHAATSEN

Kies in de planner voor een of meerdere tijdsloten waarop je wil komen schaatsen. Kom je vaak bij De Uithof schaatsen? Kies dan voor een abonnement. Het abonnement kun je gemakkelijk online aanschaffen.
Koop abonnement

SNEEUWBAAN

Bestel alvast jouw ticket voor de sneeuwbaan en selecteer direct een tijdslot. Met een tijdslot heb je 2 uur toegang tot de baan. Met je ticket hoef je niet meer langs de kassa maar kun je direct de baan op.
Koop sneeuwtickets

SNEEUWBAANABONNEMENT

Bezoek je regelmatig onze sneeuwbaan? Overweeg dan eens om een maandkaart of een seizoenskaart aan te schaffen. Na betaling van jouw gewenste abonnement ontvang je een bevestigingsmail met een code. Deze code kun je gebruiken om jouw tijdsblokken op de baan te reserveren. We wensen je veel plezier op onze piste!
Koop je sneeuwbaanabonnement

KARTEN & GAMES

Kom karten op onze spectaculaire kartbaan mét elektrische karts, lasergamen in één van de grootste lasergame arena’s van Nederland of een potje sumoworstelen. Reserveer je tickets gemakkelijk online en let the fun begin!
Reserveer voor karten

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>