De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Voorgevel De Uithof

Tickets

De Uithof heeft al haar activiteiten onder één dak. Een romantische date op het ijs, een vrijgezellenfeest op de kartbaan of familiepret op de sneeuwbaan: bij De Uithof is het mogelijk. Bekijk hieronder het ticket aanbod van De Uithof activiteiten. Voor elke activiteit is vooraf reserveren vereist. Selecteer een tijdslot en reserveer zo gemakkelijk jouw tickets.

SCHAATSBAAN

Geniet van onze 400-meterbaan en funrink. Kies in de planner voor één of meerdere tijdsloten waarop je wilt komen schaatsen. Kom je vaak bij De Uithof schaatsen? Kies dan voor een abonnement of seizoenskaart. Dit kun je gemakkelijk online aanschaffen.

Tickets schaatsbaan

SNEEUWBAAN

Skiën en/of snowboarden kan met plezier op onze sneeuwbaan. Bestel alvast jouw tickets voor de sneeuwbaan en reserveer direct een tijdslot. Met een tijdslot heb je 2 uur toegang tot de baan. Met je ticket hoef je niet meer langs de kassa maar kun je direct de baan op.

Sneeuwbaan De Uithof

KART & LASERGAME

Kom karten op onze spectaculaire kartbaan mét elektrische karts, lasergamen in één van de grootste lasergame arena’s van Nederland of een potje sumoworstelen. Reserveer je tickets gemakkelijk online en let the fun begin!

Kart & Games De Uithof