Vier Pasen met De Uithof! Bekijk snel onze acties.

Vier Pasen met De Uithof! Bekijk snel onze acties.

Afbeelding

Stel jouw uitje samen

Onze activiteiten

Zoek je een leuke locatie voor een familiedag, teamuitje met collega’s of een groepsactiviteit met je vrienden? Bij De Uithof zijn sport en plezier gemakkelijk te combineren. Wij bieden activiteiten voor iedere groepsgrootte. De Uithof heeft geen last van slechte weersomstandigheden en biedt indoorplezier voor alle leeftijden en niveaus. Heb jij een vraag over ons aanbod? Wil je advies over het combineren van activiteiten? Of wil jij onze locatie bezoeken om het alle mogelijkheden te bekijken? Neem gerust contact met ons op!

 

Let op: activiteiten op het ijs zijn alleen beschikbaar t/m 25 maart 2022. In de zomermaanden worden deze activiteiten niet aangeboden. Vanaf 1 oktober 2022 zijn deze activiteiten weer te boeken.

Offerte opvragen

Een dagje uit met vrienden, familie of collega’s? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw groep (min. 10 personen). De prijs wordt bepaald aan de hand van jouw wensen.

Let op: activiteiten op het ijs zijn alleen beschikbaar t/m 25 maart 2022. In de zomermaanden worden deze activiteiten niet aangeboden. Vanaf oktober 2022 zijn deze activiteiten weer te boeken.

  • Selecteer voor welke activiteit(en) je een offerte wilt ontvangen
    U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden