De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Afbeelding

Weissensee cursus

Alternatieve elfstedentocht

Ben je van plan de alternatieve elfstedentocht te rijden op de Oostenrijkse Weissensee? Dan ben je bij deze cursus helemaal aan het goede adres. Wij stomen je in 15 lessen klaar, zodat jij optimaal kunt presteren op natuurijs. De nadruk tijdens deze cursus zal dan ook liggen op het fysieke aspect. Je ontvangt een gedegen weekschema met duurtrainingen, looptrainingen en fietstrainingen. De lessen starten begin oktober. Wanneer je de Weissensee hebt gereden, volgen er nog 5 lessen om de techniek weer op te pakken.

Naast de wekelijkse trainingen ter voorbereiding op de ultieme schaatsprestatie, zijn er komend seizoen een extra Weissensee themadag en een Weissensee thema-avond. Tijdens de themadag zullen we zoveel mogelijk rondes rijden met tussendoor een goed verzorgde lunch en prijzen in verschillende categorieën. Gedurende de thema-avond zullen we praktische zaken behandelen zoals voeding & kleding voor op de Weissensee maar ook een actief deel met verschillende natuurijs specifieke oefeningen op het ijs.

Voor de woensdagavond weissensee cursussen zijn bovenstaande thema momenten standaard inbegrepen in de prijs.

 

 

Afbeelding

Goede conditietraining

Het is natuurlijk niet verplicht om het natuurijs van de Weissensee te bezoeken. De cursus is ook perfect geschikt voor het opbouwen van conditie voor andere lange tochten, bijvoorbeeld in Zweden of misschien wel de echte Elfstedentocht over de Friese wateren! Met het trainingsschema en de ijstrainingen werk je aan jouw conditie om het schaatsen tijdens een lange tocht goed vol te houden. Een leuk doel om naar te streven helpt hier natuurlijk wel bij!

Afbeelding

Tijden & Prijzen

Dag Tijden
Woensdag 10:15 - 11:05 | 20:00 - 20:50 | 20:55 - 21:45
Vrijdag 10:15 - 11:05
Aantal trainingen Prijs
15 Weissensee trainingen (oktober t/m januari) € 275,- (inclusief toegang tot de ijsbaan)
15 weissensee trainingen inclusief themadag en thema avond (oktober t/m januari) € 292,- (inclusief toegang tot de ijsbaan)
20 weissensee trainingen (oktober t/m maart) € 358,- (inclusief toegang tot de ijsbaan)
20 weissensee trainingen inclusief themadag en thema avond (oktober t/m maart) € 375,- (inclusief toegang tot de ijsbaan)