De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Big Air Tuben

Big Air Tuben

Big Air Tuben

Ben je klaar voor een ervaring vol spanning en sensatie? Stap dan op een band en laat jezelf door de lucht vliegen met onze Big Air Tuben activiteit! Of je nu een kind bent van 8 jaar of ouder, of een volwassene die op zoek is naar een adrenalinekick, deze activiteit is perfect voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke ervaring.

Big Air Tuben is een waanzinnige combinatie van snelheid, hoogte en adrenaline! Je begint bovenaan onze piste en zet je schrap terwijl je op een band van de schans af zoeft. Voel de adrenaline stromen terwijl je met topsnelheid naar beneden glijdt en door de lucht vliegt voordat je zacht landt op de Big Airbag.

Waarom Big Air Tuben zo ontzettend gaaf is!

  • Ultieme Sensatie: Er is niets dat je hart sneller doet kloppen, dan de sensatie van door de lucht vliegen op hoge snelheid. Big Air Tuben geeft je precies dat!

  • Unieke Ervaring: Het gevoel van gewichtloosheid terwijl je door de lucht zweeft, is iets dat je nergens anders zult vinden. Big Air Tuben biedt een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

  • Perfecte groepsactiviteit (min. 2 personen)

  • Leuk voor jong & oud: Of je nu een jonge avonturier (minimumleeftijd is 8 jaar) bent die op zoek is naar plezier of een groep vrienden die op zoek is naar een dag vol actie, Big Air Tuben biedt een spannende ervaring voor jong en oud.

  • Goed te combineren met andere activiteiten: Voeg wat extra plezier toe aan je dag bij De Uithof met Big Air Tuben! Of je nu al een volledige dag gepland hebt of gewoon op zoek bent naar wat extra’s, deze activiteit past perfect in je programma.

Met wie glijd jij naar beneden?

Kom langs bij De Uithof en ervaar zelf de spanning van Big Air Tuben! Bereid je voor om te vliegen door de lucht, megasnel naar beneden te gaan en een onvergetelijke tijd te beleven op onze schans. We zien je daar!

Big Air Tuben

TARIEVEN & RESERVERINGSMOGELIJKHEDEN

Je reserveert een tijdvak van 60 minuten waarin je met een Big Air Tube van de schans af kan gaan. Elk heel uur begint een nieuwe ronde voor Big Air Tube-afdalingen. De eerste ronde start om 09.00 uur. De kosten zijn € 14,95 per persoon/per ronde, inclusief het huren van snowboardschoenen, neksteun en een helm.

*Let op: tijdens elk tijdvak kunnen meerdere kleine groepen worden samengevoegd.

 

OPENINGSTIJDEN:
Maandag en Dinsdag Gesloten
Woensdag t/m Zaterdag Ieder uur tot 19:00
Zondag: Ieder uur tot 18:00

HUISREGELS

  • Je moet minimaal 8 jaar zijn.

  • Handschoenen zijn verplicht op de baan.

  • Snowboardschoenen zijn verplicht op de baan (in de prijs inbegrepen).

  • Winterkleding wordt aangeraden (door open tubes wordt je broek nat).