De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Sneeuw Bowlen

SnowFunGames

SnowFunGames

Bereid je voor op een onvergetelijk uitje bij De Uithof met onze nieuwe en verkoelende SnowFunGames! Vergeet het traditionele idee van zomerse activiteiten – wij brengen de sensatie van winterpret naar het warme seizoen, wat zorgt voor een ervaring die je nergens anders zult vinden. Jong en oud kunnen zich verheugen op een uur vol winterpret op onze prachtige sneeuwbaan met de volgende activiteiten:

De activiteiten

Sneeuw Volleybal

Vergeet het strand, want bij ons kun je volleyballen in de sneeuw! Hoe bijzonder is dat? Nieuwsgierig geworden. Zet de sporter in je aan en kom het ervaren bij De Uithof. Daag je familie, vrienden en/of collega’s uit voor een verfrissend potje sneeuwvolleybal op onze sneeuwbaan.

Sneeuw Voetbal

Voor de liefhebbers van voetbal is er een speciaal pannaveld opgezet waar je de strijd kunt aangaan. Bereid je voor op een extra uitdaging terwijl je de bal over de besneeuwde ondergrond manoeuvreert.

Sneeuw Bowlen

Stap op een slee en glijd de baan af en probeer zoveel mogelijk levensgrote bowlingkegels omver te werpen. Kun jij de perfecte afdaling maken en een strike gooien op onze unieke sneeuwbaan?

Skibroek Hangen

Test je kracht en doorzettingsvermogen door te zien wie het langst aan de skibroek kan blijven hangen. Een leuke uitdaging voor de hele familie. Hoelang kun jij aan een skibroek blijven hangen?

Tuben

Bereid je voor op een adrenalinekick terwijl je met een snelheid van onze speciaal aangelegde tube baan af suist! Ervaar de sensatie van het tuben en laat je keer op keer betoveren door de snelheid van een snelle afdaling door de sneeuw!

Tuben

Klaar voor wat winterse fun?

Tarieven & Openingstijden

De SnowFunGames duren samen 60 minuten en kost € 17,95 per persoon, inclusief het huren van snowboardschoenen en een helm. Een fanatiek (team)uitje vol gezelligheid!

Openingstijden:
Doordeweeks: Vanaf 8 personen te reserveren via onze afdeling reserveringen.
Weekend - zaterdag en zondag: 13:00 - 14:00
14:00 - 15:00
15:30 - 16:30
16:30 - 17:30
Alleen in de vakanties - Maandag t/m zondag 12:00 - 13:00
13:00 - 14:00
14:00 - 15:00
15:30 - 16:30
16:30 - 17:30

Reserveren voor doordeweeks?

Vul het formulier in!

SnowFunGames is doordeweeks alleen mogelijk op reservering. Dit geldt vanaf 8 personen

  • Selecteer voor welke activiteit(en) je een offerte wilt ontvangen
    U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

De Big Airbag is terug!

Met wie glijd jij naar beneden?

Laat jezelf van de piste afglijden op een band en ervaar hoe je meters de lucht in wordt gelanceerd vanaf de schans voordat je zacht landt op de Big Airbag. Big Air Tuben is een waanzinnige combinatie van snelheid, hoogte en adrenaline!