Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Compleet bedrijfsuitje

Compleet bedrijfsuitje

Een actief bedrijfsuitje

Op zoek naar een leuke teamactiviteit voor jouw bedrijf? De mogelijkheden bij De Uithof zijn oneindig! Laat ons weten hoe jullie groep eruit ziet en wij denken graag met jullie mee. Ons meest populaire bedrijfsuitje is de curling clinic. Hilariteit verzekerd! Houden jullie meer van snelle of sportieve activiteiten? Ga dan voor een activiteit op onze kart- of sneeuwbaan. Daarnaast hebben we veel leuke spellen waar teambuilding centraal staat. Waar je ook voor kiest, wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje Curling

Huur een ruimte voor jouw bedrijf

Naast sportieve activiteiten is het ook mogelijk om een ruimte af te huren in De Uithof. We hebben verschillende vergaderzalen waar je met jouw bedrijf kunt vergaderen, borrelen, presentaties of seminars kunt geven. Bij het huren van een zaal is het niet verplicht een activiteit af te nemen, maar het maakt jullie dag natuurlijk wel extra leuk! Wij adviseren je graag bij de samenstelling van jullie uitje. Kom vrijblijvend langs om onze locatie te bekijken en maak kennis met onze activiteiten. Heb jij vragen over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op!

Bedrijfsuitje vergaderzalen

Waarom De Uithof?

  • Compleet uitje op één locatie.

  • Gratis parkeren voor de deur.

  • Niet afhankelijk van weersomstandigheden.

  • Een vrijblijvende offerte volledig op maat.

  • Bij De Uithof staat duurzaamheid voorop.

  • Voor iedere groepsgrootte.

Offerte opvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijf. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze afdeling reserveringen via het telefoonnummer 070-309 3649 of stuur een e-mail naar sales@deuithof.nl.