De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Bedrijfsuitje vergaderzalen

Vergaderzalen

De Uithof beschikt over zes verschillende vergaderzalen waar bedrijven kunnen vergaderen, borrelen, presentaties of seminars kunnen houden. Van grote zalen (voor grote presentaties) tot kleinere, knussere ruimtes. Ook bieden wij verschillende catering opties aan. Bekijk hieronder het aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij adviseren je graag over ons aanbod en stellen graag jouw ideale programma samen. Wil je de locatie vooraf bezoeken? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak!

NIEUW: De Uithof zaal

Vanaf nu is De Uithof zaal af te huren voor verschillende evenementen. Deze ruime zaal is voor zakelijke partijen geschikt tot wel 300 personen en voor feesten en partijen tot 400 personen. De net gerenoveerde ruimte kan gevuld worden met stoelen voor een zakelijke bijeenkomst of met overig meubilair zoals statafels. De zaal is voorzien van alle gemakken zoals een beamer met een groot projectiescherm, eigen bar, toiletten en een garderobe.

Monaco zaal

Wilder Kaiser zaal

Deze informele zaal is ideaal voor vergaderingen, borrels en feesten voor gezelschappen tot 80 personen. De zaal heeft uitzicht op onze twee ijsbanen; de 400-meterbaan en de ijshockeyhal. De ruimte beschikt over een ophoging waar verschillende (eet)tafels en stoelen staan. Aan de kant van de 400-meterbaan staan nog een aantal lage ronde tafels met daaromheen ook stoelen. Ideaal voor een bijeenkomst waarbij het gewenst is dat de bezoekers kunnen staan en/of zitten. Verder is de ruimte voorzien van alle moderne gemakken, zoals een beamer, flipover en bijbehorende items. Daarnaast is er een mooie bar.

Afbeelding

Söll zaal

Deze zaal is ruim opgezet en daardoor zeer geschikt voor het geven van plenaire bijeenkomsten zoals presentaties en seminars voor groepen tot 150 personen. Daarnaast is de zaal te koppelen met de Ellmau zaal, waardoor er ruimte is voor maar liefst 500 personen. De theateropstelling is de meest gekozen opzet voor deze vergaderzaal. Je hebt uitzicht op onze ijshockeyhal en de 400-meterbaan. Verder is de ruimte voorzien van alle moderne gemakken, zoals een beamer, flipover en bijbehorende items. Daarnaast is er ook een bar aanwezig.

Bedrijfsuitje vergaderzalen

Ellmau zaal

Dit is onze grootste zaal en daardoor zeer geschikt voor het geven van grote bijeenkomsten en voor diners tot maximaal 350 personen. Daarnaast is de zaal te koppelen met de Söll zaal, waardoor er ruimte is voor maar liefst 500 personen. Tevens beschikt deze vergaderzaal over een keuken en een balkon met uitzicht op de ijshockeyhal. Zo kun je tussendoor genieten van diverse activiteiten. Verder is de ruimte voorzien van alle moderne gemakken, zoals een beamer, flipover en bijbehorende items.

Afbeelding

Olympische zaal

Deze zaal is bij uitstek geschikt voor het geven van presentaties en cursussen aan een middelgrote groep van maximaal 35 man. De zaal beschikt over een balkon met uitzicht op de ijshockeyhal. De Olympische zaal beschikt over een koffie/thee buffet, waar wij eventueel ook iets lekkers voor onze gasten kunnen serveren. Verder is de ruimte voorzien van alle moderne gemakken, zoals een beamer, flipover en bijbehorende items.

Afbeelding

Jaap Eden zaal

Vernoemd naar één van de beroemdste schaatsers van ons land! Met uitzicht op de 400-meterbaan is het een uitstekende zaal voor een bespreking met een redelijk kleine groep (maximaal 20 personen). Met dit mooie uitzicht zie je in de winter de schaatsers voorbij komen en in de zomer met name kinderen zich uitleven in het Sport en Spel Paleis. De opstelling van de zaal is een u-vorm. Verder is de ruimte voorzien van alle moderne gemakken, zoals een beamer, flipover en bijbehorende items.

Afbeelding

Waarom De Uithof?

  • Groot en divers aanbod.

  • Gratis parkeren voor de deur.

  • Een vrijblijvende offerte volledig op maat.

  • Niet afhankelijk van weersomstandigheden.

  • Gratis locatiebezoek.

Offerte opvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijf. De prijs wordt bepaald aan de hand van de wensen.

    Selecteer voor welke activiteit(en) je een offerte wilt ontvangen
    U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden