Voor de leukste
schoolvakantie

IN BIJNA ELKE SCHOOLVAKANTIE ORGANISEERT DE UITHOF HAPPY KIDS. TIJDENS DIT SPECIALE PROGRAMMA MAAK JE OP EEN VRIENDELIJKE EN SPEELSE MANIER KENNIS MET SCHAATSEN, SKIËN OF SNOWBOARDEN. ELKE HAPPY KIDS WORDT FEESTELIJK AFGESLOTEN MET EEN MEDAILLE, EEN DIPLOMA-UITREIKING EN EEN KIDSMEAL. OP DE LAATSTE DAG IS HET ÉÉN GROOT VERKLEEDFESTIJN EN MAG JE VERKLEED LANGSKOMEN.

Schaatsen

Laat je kind(eren) tijdens de schoolvakantie samen met andere kinderen leren schaatsen op onze schaatsbaan. Meer informatie en een sfeerfilmpje vind je op de specifieke Happy Kids Schaatsen pagina.
Happy Kids Schaatsen

 

Skiën en/of snowboarden

Tijdens de Happy Kids Sneeuw-week leren kinderen (beter) skiën en/of snowboarden. Samen met andere kids hebben ze een superleuke week! Meer informatie en een sfeerfilmpje vind je op de specifieke Happy Kids Sneeuw pagina.
Happy Kids Sneeuw

 

 

 

 

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>