Voor de leukste
schoolvakantie

IN BIJNA ELKE SCHOOLVAKANTIE ORGANISEERT DE UITHOF HAPPY KIDS. TIJDENS DIT SPECIALE PROGRAMMA MAKEN DE KINDEREN OP EEN VRIENDELIJKE EN SPEELSE MANIER KENNIS MET SCHAATSEN, SKIËN OF SNOWBOARDEN. ELKE HAPPY KIDS WORDT FEESTELIJK AFGESLOTEN MET EEN MEDAILLE EN EEN DIPLOMA-UITREIKING. OP DE LAATSTE DAG IS HET ÉÉN GROOT VERKLEEDFESTIJN EN MOGEN DE KIDS VERKLEED LANGSKOMEN.

Sport en Spel Paleis

Het Sport en Spel Paleis staat van mei t/m augustus in De Uithof. Tijdens Happy Kids Sport en Spel kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zich helemaal uitleven op verschillende speeltoestellen, trampolines en meer. Je kunt jouw kind inschrijven per dag of voor een hele week!
Happy Kids Sport & Spel

Schaatsen

Laat je kind(eren) tijdens de schoolvakantie samen met andere kinderen leren schaatsen op onze schaatsbaan. Meer informatie en een sfeerfilmpje vind je op de specifieke Happy Kids Schaatsen pagina.
Happy Kids Schaatsen

Skiën en/of snowboarden

Tijdens de Happy Kids Sneeuw-week leren kinderen (beter) skiën en/of snowboarden. Samen met andere kids hebben ze een superleuke week! Meer informatie en een sfeerfilmpje vind je op de specifieke Happy Kids Sneeuw pagina.
Happy Kids Sneeuw