De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Afbeelding

Lasergamen

Lasergamen is één van de populairste groepsactiviteiten van De Uithof. Dat vinden wij niet gek, want lasergamen is leuk voor jong en oud! Je kunt in teams tegen elkaar of ieder voor zich. De sensationele lasergame-arena van de Uithof is ruim 800m2. Een topactiviteit voor familiedagen, bedrijfsuitjes of kinderfeestjes!

Het spel

Teams of individueel

Bij lasergamen is het zowel mogelijk om in teams als individueel tegen elkaar te strijden. Iedereen krijgt een speciaal vest aan met lichtjes in een bepaalde kleur (bijvoorbeeld jouw teamkleur), waar iedereen op kan schieten. Ook op jouw gun zit een lampje waarop geschoten kan worden. Word je geraakt, dan is je pak 6 seconden uitgeschakeld. Vergeet tijdens het schieten niet het knopje aan de voorkant van je gun in te drukken. Alleen dan verschijnt de laserstraal en kun je mensen raken. Wat wordt jouw tactiek? Als een gek rondrennen of goed verstopt blijven?

Afbeelding

Punten scoren

Je kunt punten verzamelen door op tegenstanders te schieten. Heb je raak geschoten, dan hoor en zie je dat op jouw gun. Ook kun je zien op wie je hebt geschoten. Pas op dat je niet op jouw teamgenoten schiet, want ook dat telt! Heeft iemand jou geraakt? Dan kun je op je gun zien wie dat was. Aan het eind van de missie ontvang je bij de balie jouw scorekaart van Lasermaxx. Daar kun je precies op zien hoe vaak jij iemand hebt geraakt en hoe vaak je zelf bent geraakt. Ook kun je zien wat jouw statistieken ten opzichte van iemand anders waren. Vergeet jouw score niet te delen op Lasermaxx!

Afbeelding