Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Afbeelding

Cadeaukaart

Verras vrienden of familie met een dagje Uithof! Met de cadeaukaart van De Uithof geef je de ontvanger keuze uit verschillende leuke sportieve activiteiten. Het tegoed op de kaart kan namelijk worden gebruikt voor het karten, lasergamen, schaatsen, skiën of snowboarden.

Cadeaukaart geven

Leuk dat je een vriend(in) of familielid een cadeaukaart van De Uithof wilt geven! Je kunt de cadeaukaart laten maken aan de kassa van De Uithof. Je kunt dan zelf bepalen welk bedrag je op de cadeaukaart wilt laten opwaarderen. Je krijgt de cadeaukaart dan van onze collega’s van de kassa mee in een mooie cadeauverpakking van De Uithof. Je kunt het cadeau helemaal afmaken door een persoonlijke tekst op het kaartje te schrijven. En voilà, een sportief en persoonlijk cadeau! Wil je de cadeaukaart graag laten opsturen? Mail dan naar info@deuithof.nl met jouw gegevens en waarde van de cadeaukaart. De verzendkosten zijn echter voor eigen rekening.

Afbeelding

Cadeaukaart besteden

Leuk dat je een cadeaukaart van De Uithof hebt gekregen en deze binnenkort bij ons wilt besteden! Je kunt kiezen uit toegang tot onze sneeuwbaan, schaatsbaan of voor bijvoorbeeld een heat karten of missie lasergamen. Je dient wel vooraf een tijdsblok te reserveren. Afrekenen kun je doen met de optie ‘vrijkaart’. Voor reserveringen op de sneeuwbaan gebruik je de code UITHOFSNEEUW en voor reserveringen op de schaatsbaan gebruik je de code UITHOFIJS. Neem jouw cadeaukaart en bewijs van reservering vervolgens mee naar de activiteit. Karten en lasergamen kun je reserveren via info@deuithof.nl of bel 070 359 94 43.

Afbeelding

Voorwaarden

  • Het bedrag op de cadeaukaart van De Uithof blijft oneindig geldig.

  • De kaart is te gebruiken voor het Karten, Lasergamen, Schaatsen, Skiën en Snowboarden.

  • Een eventueel restbedrag op de cadeaukaart kan gebruikt worden voor een volgende activiteit.

  • De cadeaukaart of het restbedrag is niet inwisselbaar voor geld.

  • De cadeaukaart kan niet voor (openstaande) facturen gebruikt worden. De cadeaukaart kan alleen aan de kassa verzilverd worden voor activiteiten die hierboven zijn benoemd.

  • De cadeaukaart is niet persoonsgebonden, bij schade of verlies aan de cadeaukaart is De Uithof niet aansprakelijk en geven wij geen nieuwe cadeaukaart uit.