Over
De Uithof

Het grootste overdekte sportcentrum van Nederland: De Uithof in Den Haag

Het begon allemaal in 1970, inmiddels 50 jaar geleden, met een schaatsbaan van 400-meter en een ijshockeyhal. Op 17 december 1970 werd de eerste paal geslagen. Ongeveer twee jaar later, op 2 januari 1973, opende de ijsbaan van De Uithof officiaal haar deuren. Dertig jaar lang was De Uithof dé plek om te komen schaatsen met het hele gezin. Kinderen konden leren schaatsen in de ijshockeyhal en op de 400-meterbaan konden gevorderde schaatsers snelheid maken. De schaatsbaan vormde de eerste activiteit van De Uithof, inmiddels het grootste overdekte sportcentrum van Nederland.

Talloze activiteiten, binnen, onder één dak

In het jaar 2000 werd het aanbod uitgebreid en veranderde De Uithof in een veelzijdig sportcentrum. Er werd een sneeuwbaan gebouwd om binnen te kunnen skiën en snowboarden. De bouw van een kartbaan vond plaats en De Uithof werd uitgebreid met een klimwand, lasergamearena, airsoftarena en een sportschool. Daarnaast werden meerdere ruimtes ingericht als vergaderruimtes. Dat allemaal op één locatie in Den Haag.

Elke leeftijd en elke groepsgrootte kan bij ons terecht. De Uithof vormt de beste plek voor een actief verjaardsdagsfeest, schoolreisje, bedrijfsuitje of uitstapje met vrienden of familie. Of kom zelf schaatsen, skiën, snowboarden of klimmen. Neem schaatslessen bij onze schaatschool. Of neem ski- of snowboardlessen. Bij De Uithof kan het allemaal!

In al die jaren hebben we miljoenen bezoekers mogen ontvangen. Met trots staan wij daarom opnieuw op de zesde plek in de lijst van best bezochte Nederlandse dagattracties, wat blijkt uit een publicatie van NBTC Holland Marketing en Responds in 2018. Om onze bezoekers de complete ervaring te bieden beschikt De Uithof ook over een restaurant en een bar. In combinatie met het ruime aanbod aan activiteiten vormt De Uithof daarom het perfecte complete dagje uit. Kom jij het avontuur opzoeken?

Colofon

Sporttainment Center de Uithof BV
Jaap Edenweg 10 Den Haag
KvK nummer 27292524
BTW nummer NL817042957B02
070-3599443
info@deuithof.nl